Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ÜNLÜ & Co Yönetici Direktörü Elif Özer’e İki Ayrı CHRO Ödülü 

ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yönetici Direktörü Elif Özer, en beğenilen 50 CHRO arasında yer aldı.

ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yönetici Direktörü Elif Özer “Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri” olarak kabul edilen Altın Lider Ödülleri 2023’de ikinci kez üst üste en beğenilen 50 CHRO arasında yerini aldı. Özer ayrıca, Türkiye’nin en iyi yeteneklerinin kariyer platformu Toptalent tarafından düzenlenen Top CHRO 2023 programında ödül almaya hak kazandı. 

ÜNLÜ & Co’nun hedeflerine ulaşmadaki en büyük gücünün insan kaynağı olduğunu anlatan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Yönetici Direktörü Elif Özer, “İş dünyasında daha proaktif, insan odaklı, stratejik ve potansiyele dayalı uygulamalar öne çıkıyor. Çalışma modellerinden iş yapış şekillerine kadar her aşamada değişiklik gösteren trendlere uyum sağlayan İK ekipleri ve liderler geleceği şekillendirirken kilit rol oynayacaklar” diye konuştu.

Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, 2023 yılını ödüllerle tamamlıyor. İkinci kez en beğenilen 50 CHRO arasında yer alan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, Altın Lider ödülünün sahibi oldu. Elif Özer, şirketlerin işveren markalarını güçlendirerek en iyi yetenekleri çekmelerini, onlarla etkileşim kurmalarını ve en iyi yetenekleri işe almalarını sağlayan toptalent.co tarafından gerçekleştirilen Top CHRO 2023 ödül programında da İnsan Kaynakları alanındaki başarılarıyla listelenerek ödül almaya hak kazandı.

‘İK ekipleri ve liderler geleceği şekillendirirken kilit rol oynayacaklar’

Ödüller ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, yaptığı açıklamada, “İki sene üst üste en beğenilen 50 CHRO arasında yer aldığımız ve Top CHRO sıralamasına girerek ödüle layık görüldüğümüz için çok gururluyuz. ÜNLÜ & Co olarak finansal hizmetlerde bilgi teknolojilerini kullanarak geniş tecrübemiz ve farklılaştırılmış işkollarımız ile müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunuyoruz. Dijitalleşmenin hızla arttığı finans sektöründe yeni finansal hizmet ve ürünler geliştiren ve bu ürünleri geniş kitlelere kullanma imkânı sağlayan şirketler öne çıkıyor. Dijitalleşme, insan kaynakları uygulama ve süreçlerine de damgasını vururken; iş dünyasında daha proaktif, insan odaklı, stratejik ve potansiyele dayalı uygulamalar önem kazanıyor. Çalışma modellerinden iş yapış şekillerine kadar her aşamada değişiklik gösteren trendlere uyum sağlayan İK ekipleri ve liderler geleceği şekillendirirken kilit rol oynayacaklar. Çalışanlarımız ve geleceğimiz için yaptığımız yatırımları taçlandıracak projeler geliştirmek bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. İnsan odaklı projelerimizi teknolojik alt yapımızla geliştirmeye devam edeceğiz. Şirketlerin en önemli sermayesinin insan kaynağı olduğu unutulmamalıdır” dedi.

İlgili Yazılar