Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Kingston Technology, Forbes’un “Amerika’nın En Büyük Özel Şirketleri” Listesinde 25’inci Sırada Yer Aldı

Kingston, Forbes’un 2023 yılı Amerika’nın En Büyük Özel Şirketleri listesinde 25’inci sırada yer aldığını duyurdu.

Kingston Technology Company, Inc., Forbes’un 2023 yılı Amerika’nın En Büyük Özel Şirketleri listesinde 25’inci sırada yer aldığını duyurdu. Şirket, böylece listenin ilk 25 sırasında yer alan iki “Teknoloji Donanımı ve Ekipmanı” şirketinden biri oldu.

Kingston, teknoloji endüstrisinde lider olarak bir yılı daha tamamlarken üçüncü parti DRAM belleklerin ve SSD’nin kanalda 1 numaralı tedarikçisi olmayı sürdürdü. Büyüyen Kingston FURY DDR5 serisinden katma değerli ve yüksek performanslı SSD’lerine kadar Kingston, müşterilerine yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Kingston bu yıl ayrıca ödüllü IronKey donanım şifreli taşınabilir bellek serisini genişletti ve harici SSD tekliflerine yeni eklemeler yaparak hareket halindeki kullanıcılar için daha güvenilir depolama seçenekleri sundu. Kingston, sektörün ve tüketicilerin talepleri geliştikçe şirket içindeki ürün uzmanları ve mühendisleriyle aktif çalışarak, tedarikçileriyle ve iş ortaklarıyla yakın işbirliği yaparak bu değişikliklere uyum sağlamaya devam ediyor. Kingson, hem B2B hem de B2C müşterileri için “Kingston Sizinle” marka felsefesini sürdürme yönünde kararlı bir duruş sergiliyor.

Kingston Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alisha Munger, “Forbes listesindeki konumumuz, son birkaç zorlu yılın ardından toparlanan sektörde şirketin esnekliğini ve büyüme yeteneğini yansıtıyor ve bizim için bir onur kaynağı. Bu başarı Kingston’ın harika çalışanlarının sıkı çalışmaları ve iş ortaklarımızın güçlü desteği sayesinde mümkün oldu” dedi.

İlgili Yazılar