Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Korkmaz, İSO İkinci 500 Listesi’nde 318’inci sıradan 295’inci sıraya yükseldi

Korkmaz, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması’nda 23 sıra yükseldi.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması’nda Korkmaz, 318’inci sıradan 295’inci sıraya yükseldi. 

Paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri ve sofra ürünleri alanında dünyanın önde gelen Türk markalarından Korkmaz, 2022 yılı 1,2 milyar TL düzeyinde gerçekleşen net satışıyla İSO İkinci 500 Listesi’nde 23 sıra birden yükseldi. 

 “Daha fazla inovasyon, kalite ve sürdürülebilirlikle yükselişimizi sürdüreceğiz”

’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022’ sonuçlarını değerlendiren Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Korkmaz, “İSO İkinci 500 listesinde bu yıl 23 sıra yükselerek, sektördeki istikrarlı büyümemizi ve başarımızı bir kez daha tescillemiş olduk. Yaptığımız yatırımlarla, inovatif ürünlerimizle hem ülkemizde hem de global arenada rekabetçi yönümüzü güçlendiriyoruz. Korkmaz olarak daha fazla inovasyon, kalite ve sürdürülebilirlikle büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Metaverse ciddi bir küresel proje

“Dijital Çağda İletişim Çalışmaları” başlığı ile Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu, açılış töreni yapıldı.…