Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

MultiNet kullanıcıları araç kiralamada indirim fırsatı yakalıyor

Multinet Up, SIXT Rent A Car iş birliği kapsamında gerçekleşen kampanyasını duyurdu.

Multinet Up, yemek kartı kullanıcılarına avantajlar sunan kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Multinet Up ve SIXT Rent A Car iş birliği kapsamında gerçekleşen kampanya ile MultiNet kullanıcıları, SIXT Rent A Car ofislerinden gerçekleştirecekleri araç kiralamalarında indirim fırsatı yakalıyor.

Multinet Up, MultiNet yemek kartı kullanıcılarına yönelik indirim fırsatı sunan yeni bir iş birliğine imza attı. SIXT Rent A Car yurt içi ofislerinden gerçekleştirilecek araç kiralamalarında Opel Mokka, Renault Captur, Peugeot 2008 ve benzeri araçlar günlük 1.100 TL, Renault Clio ve Renault Tailant araçları ise günlük 650 TL fiyatlandırma ile MultiNet yemek kartı kullanıcılarına sunuluyor. 

Dünyanın en köklü araç kiralama firmalarından olan ve yaklaşık 110 ülkede 2100’ü aşkın şubesiyle hizmet veren SIXT Rent A Car iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya, yurt içi SIXT Rent A Car ofisleri üzerinden yapılan 1-14 gün arası kiralamaları kapsamaktadır. Rezervasyon dönemi 30 Kasım 2023 tarihinde, kiralama dönemi ise 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecek.

Kampanyadan yararlanmak için SIXT Rent A Car ofislerinde MultiNet kartının ya da Multinet Up’ın mobil uygulaması olan MultiPay hesabının gösterilmesi gerekiyor. Sadece yurt içi SIXT Rent A Car ofislerinde geçerli olan kampanya, başka bir promosyon ya da teklif ile birleştirilemezken, aylık ve uzun dönem kiralamalarını kapsamamaktadır.

İlgili Yazılar