Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Accor, Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcılığı Görevine Sinan Köseoğlu’nu getirdi

Accor, Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcılığı görevine Sinan Köseoğlu’nu getirdi.

Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Türkiye’de 1000’i aşkın otel ile dünyanın lider artırılmış ağırlama grubu Accor, Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcılığı görevine Sinan Köseoğlu’nu getirdi. Köseoğlu, Accor’un ülke genelindeki prestijli premium, orta ölçekli ve ekonomi markaları portföyünün operasyonlarını denetlemenin yanı sıra yüksek mükemmellik standartlarını ve misafir memnuniyetini sağlamaktan sorumlu olacak.

Köseoğlu; turizm ve otelcilik sektöründe otuz yılı aşkın bir süredir Orta Doğu, Rusya, BDT ve Asya gibi önde gelen bölgeleri kapsayan geniş bir tecrübeye sahip. Son olarak Abu Dhabi National Hotels’te Varlık Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak görev alan Köseoğlu’nun yeni görev yeri ise İstanbul olacak. 

Accor Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, atama hakkında şunları söyledi: “Kariyerini üst düzey konaklama deneyimleri geliştirmeye adamış olan Sinan Köseoğlu’nun atanması, Accor Türkiye’nin sektörde olağanüstü hizmet ve kalite sunma konusundaki kararlılığını daha da güçlendiriyor. Köseoğlu’nun zengin uzmanlığı ve geniş ağı, grup operasyonlarının sürekli başarısına ve büyümesine kesinlikle katkıda bulunacaktır. Sinan Köseoğlu’nu Accor’un yeni Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.”

Accor Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı Sinan Köseoğlu ise yeni görevi hakkında şunları söyledi: “Yıllar sonra tekrar Accor ailesine katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Bölgede etkileyici bir portfolyo ile hizmet veriyor ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Otellerimizde operasyonel hizmetlerimizi geliştirmek adına önemli adımlar atabileceğimize inancım tam. Misafirlerimiz için mükemmel deneyimler yaratmak önceliğimiz ve bu hedefe ulaşmak için tüm ekiplerimiz ile birlikte hareket edeceğiz.”   

Türkiye genelinde 63 otel ve 13.341 oda ile hizmet veren Accor bünyesine 2024 senesine kadar 12 otelin daha katılması bekleniyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Kariyernet’te üst düzey atama

Kariyernet’te üst düzey bir atama gerçekleştirildi.  Teknoloji ve İnovasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevine Anıl Gül atandı. Kariyer.net’te üst…