Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gelecek Varlık’a bir Stevie ödülü daha

Gelecek Varlık, International Business Awards’da Bronz Stevie ödülüne layık bulundu.

Şirketin Bilgi Teknolojileri Departmanı’nın geliştirdiği “COLARX” projesi, İş Teknolojisi Çözümleri – ERP Çözümü kategorisinde Bronz Stevie ödülüne layık bulundu.

Varlık yönetimi sektörünün lider şirketi Gelecek Varlık Yönetimi, farklı kategorilerde düzenlenen 2023 International Business Awards’da, iş teknolojileri alanında hayata geçirdiği projeyle ödüle layık görüldü. Şirketin Bilgi Teknolojileri Departmanı tarafından geliştirilen ve tahsilat süreçlerinde kullanılmaya başlanan “COLARX” projesi Ürün ve Hizmetler başlığı altında yer alan “İş Teknolojileri Çözümleri – ERP Çözümleri” kategorisinde Bronz Stevie ödülün sahibi oldu. Gelecek Varlık, 2017 yılında da “Hukuk Takip Sistemi” ile Altın Stevie ödülüne layık bulunmuştu.

Birçok ülkeden farklı firmaların, farklı kategorilerde yarıştığı International Business Awards’da kurumların pozitif katkıları ve başarıları, alanında uzman isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor. 2002 yılında başlayan ödül programı, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor.

“Sektörümüze yeni bir uluslararası ödül kazandırdık”

Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Varlık Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Alper Cumhur Albayrak “Gelecek Varlık olarak en prestijli ödül organizasyonlarından International Business Awards’da bir kez daha Stevie ödülü almanın gururunu yaşıyoruz. Sektördeki başarılarımızın yanı sıra teknoloji alanındaki projelerimizle de bu denli önemli başarılar elde etmekten mutluyuz. COLARX tahsilat odaklı ve diğer sistemlerimizle entegre çalışan bir ERP çözümü. Bireysel takım liderlerimiz ve tahsilat temsilcilerimizin desteği ile de oluşturduğumuz bu sistemle ilk aşamada dahi iş birimlerimizin performansının dikkat çekici düzeyde arttığını gözlemledik. Titiz bir çalışmanın ürünü olan bu projemizle sektöre ve şirketimize teknoloji alanında yeni bir uluslararası ödül getirmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Ödül alan projenin detaylarını aktaran Albayrak; “Proje, esnek mimari yapısıyla ürünü kullanan iş birimi tarafından kendi ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillendirilebiliyor. Bu anlamda güncel teknoloji bileşenleri ile hem geliştirme ekibi açısından hem de teknik olarak sürdürülebilir bir geliştirme altyapısına sahip. COLARX’i öncelikli olarak ticari, bireysel ve KOBİ gibi tüm tahsilat birimlerimiz ve hukuk ile operasyon birimlerimizin kullanmasını hedefliyoruz. Ardından kullanım sürecinde ihtiyaç duyulan ek fonksiyonlarla zenginleştirerek hem daha verimli hem daha etkili süreçler hayata geçirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İlgili Yazılar