Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

IFS Cloud, Yeni Sürümünde Şirketinizin Çevikliğini Artıracak Optimizasyon ve Entegrasyon Özellikleriyle Güçleniyor

IFS, yılda iki kez yayınladığı IFS Cloud sürümlerinden ilkini piyasaya sundu.

ERP, EAM, FSM, MRO ve Servis Yönetimi’ndeki yeni özellikler, şirketinizde uçtan uca dijitalleşmeyi hızlandırmak için sektörlere özel iyileştirmeler içeriyor.

Kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, yılda iki kez yayınladığı IFS Cloud sürümlerinden ilkini piyasaya sundu. Bu güncelleme, müşterilerin sürekli değişen iş dünyasında daha çevik, esnek ve riskleri azaltan bir şekilde iş yapmalarına olanak sağlıyor. 

IFS Cloud’un yeni sürümü, akıllı ve otonom şirketler için yetenekler sunarak IFS’in vizyonunu güçlendiriyor. Otomasyon, Yapay Zeka (AI) ve Makine Öğrenimine (ML) odaklanan IFS Cloud, şirketlerin çalışanlarını, varlıklarını ve sundukları servisleri optimize ederek değer yaratıyor. 

Günümüzde şirketler üretkenliği artırmak, çevikliği sağlamak ve mükemmelliğe ulaşmak amacıyla dijitalleşmeye yatırım yaparak yükselen enflasyonun, kesintiye uğrayan tedarik zincirlerinin, iklim değişikliğinin ve çevresel düzenlemelerin etkilerini hafifletmeye çalışıyor. 

IFS, şirketlerin operasyonlarındaki karşılaştıkları temel zorlukları daha iyi anlayarak onların daha verimli çalışmalarını ve üretkenliklerini atırmaları için otomasyon ve iş zekası kullanımına teşvik ediyor. 

IFS Cloud’un en son sürümü şirketlere yardımcı olmak için tasarlanmış çeşitli araçlar sunuyor. IFS Cloud ile şirketler;

  • Çalışanlarını, varlıklarını ve servislerini optimize edebilir,
  • Küresel operasyonlarını birleştirebilir,
  • ESG hedeflerine kârlı bir şekilde ulaşabilir. 

IFS Cloud’un en son sürümünü kullanan şirketler, uzun vadeli sürdürülebilirliği sağlarken, aynı zamanda daha hızlı değere ulaşma ve değişen koşullara etkili bir şekilde yanıt verme konusunda güçleniyor.

Çalışanlarınızı, Varlıklarınızı ve Servislerinizi Optimize Edin:

IFS Cloud, yapay zeka, makine öğrenimi ve otomasyon teknojilerini kullanarak insan kaynaklarını, varlıkları ve hizmetlerle ilgili süreçleri kolaylaştırıyor. Bu geliştirmeler arasında daha iyi veri kalitesi, otomasyon ve uyumluluk yer alıyor:

  • Operasyonları optimize edin: Operasyonları optimize etmek için IFS Cloud, Üretim Planlama ve Optimizasyon (MSO) özelliğiyle yeni bir planlama senaryosu sunuyor. Bu özellik sayesinde üretim planlaması ve kapasite kullanımı artırılarak şirketlerin verimliliği en üst düzeye çıkarılıyor.
  •  Varlık bakım faaliyetlerini günlük operasyonlarla uyumlu hale getirin: IFS Cloud, varlık bakım faaliyetlerini günlük operasyonlarla uyumlu hale getirmeye yönelik “What-If Senaryo” (WISE) özelliği ile kullanıcıların bakım ihtiyaçlarını öngörmesine ve buna karşı hazırlamasına olanak tanıyor. Özellikle havacılık bakımı alanında büyük fayda sağlıyor.
  • İşbirliğini ve kullanıcı etkileşimini destekleyin: IFS Cloud, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve işbirliğini desteklemek için özel olarak tasarlanmış bir özelliğe sahiptir. Bu özellik sayesinde çalışanların verimliliği kişiselleştiriliyor ve kullanıcılar daha kolay bir kullanıcı deneyimi yaşıyor.

Küresel Operasyonları Birleştirin:

IFS Cloud, gelişmiş yönetim becerileri sunarak izole operasyonları entegre ediyor,  operasyonları basitleştiriyor ve müşteri hizmetlerini iyileştiriyor. Aynı zamanda arıza süresini kısaltıp uyumluluğu artırıyor. IFS Cloud ile;

  • Gelişmiş lojistik yönetimi ile verimliliği artırın: Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) ve Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) çözümüyle tesisler arasındaki varlıkları uyumlu hale getirerek lojistik ekipleri ile bakım planlamacıları arasındaki yönetim yükü hafifletiyor.
  • Süreç karmaşıklığını azaltın: Saha Servis Yönetimi (FSM) çözümüyle saha çalışanlarının istisnai durumları için planlama konusunda özerklik sağlayarak, daha hızlı ve daha doğru servisler sunmalarını destekliyor. 
  • Üretkenliği ve performansı artırın: IFS Cloud platformu, geliştirilmiş veri taşıma yöneticisi ile verilerin daha hızlı dağıtılmasını sağlayarak, hazır gösterge tabloları ile sistem çalışma süresini azaltıp verimliliği artırıyor.

ESG Hedeflerine Kârlı Bir Şekilde Ulaşın:

IFS Cloud, ESG hedeflerini yönetmek için modern ve güçlü bir platformdur. Son güncellemeyle birlikte, kârlı bir şekilde ESG hedeflerine ulaşmak için gelişmiş yetenekler sunuyor.

  • Veri analizi ve ESG performansını raporlayın: IFS Cloud Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ile ESG performansının raporlanmasını destekler. 
  • Varlık esnekliğini artırın: IFS Cloud Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) ile veriye dayalı yatırım kararlarını güçlendiriyor. Kritik varlıkların bakımı hakkında hızlı içgörüler sunarak şirketlerin daha etkili kararlar almasına yardımcı oluyor.
  • Yakıt masraflarınızdan tasarruf edin ve karbon ayak izinizi küçültün: IFS Cloud Saha Servis Yönetimi (FSM) çözümü ile arıza süresini azaltma ve sahada yapılan ziyaretleri sınırlandırma amacıyla gelişmiş uzaktan yardım imkanı sunuyor. 

Cimcorp, Morgan Motors ve Suzuki Garphyttan gibi IFS’in Pioneer müşterileri, iş esnekliğini geliştirmenin sadece proaktif bir önlem olmadığını, aynı zamanda gelecek için yenilik, farklılaşma ve büyüme şansı sunduğunu beliriyor.

IFS Chief Product Officer’ı Christian Pedersen şunları söyledi: “ IFS Cloud’u piyasaya sürdüğümüz günden bu yana, müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik sürekli geliştirmeler yapıyoruz. Her sürümde, üretkenliği artırmak, iş çevikliğini sağlamak ve operasyonel mükemmelliğe ulaşmak için dijital yetenekleri ve entegrasyonları ön plana çıkarıyoruz. Müşterilerimizin olağanüstü “Hizmet Anlarında” değer sunuyoruz.

Pedersen sözlerine şöyle devam etti: Son birkaç yıldır birçok şirket, kesintilerle mücadele etmek zorunda kaldı. Ancak IFS Cloud’un son sürümünde, stratejik önceliklerimizden sapmadık ve şirketleri dönüştürebilir bir işletme inşa etmeleri için güçlendirmeyi hedefledik. Uzmanlığımız, şirketleri en son teknolojiyle geliştirmeye odaklanıyor; çünkü bu teknolojinin şirketlerin iş süreçlerine entegre edildiğinde sürekli değer sağlayacağını biliyoruz.

İlgili Yazılar
Devamını oku

TELKODER’in Yeni Yönetimi Belli Oldu

TELKODER yeni yönetimini belirledi. Serbest Telekomünikasyon İşletmeciler Derneği (TELKODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Nadir Teberci, derneğin Ankara’da gerçekleşen…