Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

İbrahim Kızılkaya BMS Türkiye ve İsrail’den sorumlu Hukuk Direktörü olarak atandı

İbrahim Kızılkaya, Bristol Myers Squibb’e Türkiye ve İsrail’den sorumlu Hukuk Direktörü olarak atandı.

Bristol Myers Squibb’e (BMS) 2021 yılında Hukuk ve Uyum Kıdemli Müdürü pozisyonu ile katılan İbrahim Kızılkaya Türkiye ve İsrail’den sorumlu Hukuk Direktörü olarak atandı.

Bristol Myers Squibb Türkiye, yeni atamalarıyla ekiplerini güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak, hukuk ve uyum alanında 15 yılı aşkın deneyime sahip olan İbrahim Kızılkaya, BMS Türkiye’nin Hukuk ve Uyum Kıdemli Müdürü pozisyonu ile BMS Türkiye’nin yönetim ekibine dahil olmuştu.

İbrahim Kızılkaya Türkiye ve İsrail’den sorumlu Hukuk Direktörü pozisyonuyla yeni görevine 2023 yılı itibariyle başladı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan ve Londra Metropolitan Üniversitesi’nde Uluslararası Hukuk alanında yüksek lisans yapan İbrahim Kızılkaya, 15 yılı aşkın iş deneyimiyle Bausch+Lomb ve Acino Pharma’da Türkiye, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan bölgesel Hukuk ve Uyum rolleri üstlendi. Kızılkaya, BMS çatısı altında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetlerinin ve 2022 yılında alanında aldığı Uyum Mükemmellik ödülünün yanı sıra BMS tarafından satın alınan Celgene’nin Türkiye’deki entegrasyonuna büyük katkılarda bulunarak iş sonuçlarına doğrudan katkıda bulundu. 

İlgili Yazılar