Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Avansas’a B2B Excellence Awards ve ECHO Awards’ta Birincilik Ödülü

Avansas, e-ticaretin en iyilerinin belirlendiği iki organizasyonda çifte ödüle layık görüldü.

Sektör ayrımı yapmadan tüm şirketlerin alışveriş ihtiyacına ekonomik ve pratik çözümler sunan Avansas, e-ticaretin en iyilerinin belirlendiği iki organizasyonda çifte ödüle layık görüldü. Şirket, En İtibarlı İş Ortakları’nın ödüllendirildiği B2B Excellence Awards’ta ve ECHO Awards’ta Ofis Kırtasiye kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Avansas, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle düzenlenen ‘B2B Excellence Awards’da rakiplerini geride bırakarak, Ofis Kırtasiye kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Deloitte Türkiye’nin de uzman görüşünün yer aldığı ve Türkiye genelinde küçük, orta ve büyük ölçekli iş yerleriyle yapılan araştırmada Ofis Kırtasiye kategorisinde birinci olan Avansas, 24 Mayıs’ta Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirilen törende ödülünü aldı.

Şirket ayrıca müşteri memnuniyeti ile müşteri deneyimi konusunda yürüttüğü çalışmalarla tüketicilere en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformlarının belirlendiği ECHO Awards’ta da Ofis-Kırtasiye kategorisinin en iyisi seçildi. 

Kazanılan ödüller hakkında görüşlerini aktaran Avansas Genel Müdürü Sedat Anak; “Dünyada dijitalleşme sürecinin hızlanmasıyla birlikte e-ticaret özelinde çağa ayak uydurmak en önemli gereksinimler arasında yerini aldı. Tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları süratle değişirken istek ve ihtiyaçlar da buna göre şekillendi. İş yerlerinin de ihtiyaçları yine çağa uygun olarak değişim gösterdi. Avansas olarak biz de modern döneme uygun olarak stratejimizi kurgulayıp müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızla karşılayacak çözümlerle onların yanında olduk. Bu başarılarımızın karşılığı olarak layık görüldüğümüz ödüllerle gurur duyuyoruz. Bu kıymetli ödülleri kazanmamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. Müşterilerimize kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşatmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlgili Yazılar