Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

VakıfBank’ın 69’uncu yıl reklam filmi, izleyicileri zamanda yolculuğa çıkarıyor 

VakıfBank, kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yeni bir reklam filmi yayınladı.

Yeni yaşında yeni reklam filmiyle 69 yıllık hikayesini gözler önüne seren VakıfBank, “Dünya döndükçe birlikte nice senelere” diyor.

Kurulduğu günden beri toplumun her kesimine uygun bankacılık çözümleri sunan ve bu sene 69’uncu yaşını kutlayan VakıfBank, kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yeni bir reklam filmi yayınladı. VakıfBank’ın 69’uncu yaşını ölümsüzleştiren reklam filminde Nilüfer’in seslendirdiği ‘Dünya Dönüyor’ isimli sevilen nostaljik şarkı kullanılırken, 1954’ten günümüze Bankanın dönüşümü ekranlara geliyor. VakıfBank seyirciyi değişen dünyada bir zaman yolculuğuna davet ediyor. 

Film boyunca steadicam ile kesintisiz olarak dairesel hareketler yapan kamera, dört banka müdürü ve hayatlarına dokundukları karakterlerin etrafında dönerek çağın ruhunun 10’ar yıllık periyotlarda nasıl değiştiğini ortaya koyuyor. 

Özenli bir sanat yönetiminin hakim olduğu prodüksiyonda, dönemlere ait dekor ve kıyafetler vasıtasıyla izleyicinin o dönemin ruhunu yakalaması amaçlanıyor. Kullanılan şarkı ve mekanlar da bu atmosferi destekliyor. Ön hazırlığı 3 hafta, çekimleri 4 gün süren VakıfBank’ın 69’uncu yıl filminde 9 ana karakter, 150 kişilik figürasyon ve 80 kişilik teknik ekibin görev aldı.

Bugün 20 bin kişilik bir aileye dönüşen VakıfBank’ın 69’uncu yıl reklam filmi, kurgulanan gerçekçi sahneleri sayesinde geçmişin izlerini bugüne taşırken geleceğe de göz kırpıyor. Film, “İnsanlar ve ihtiyaçlar değişse de 69 yılın her anı sizin için çalıştık, sizin için ürettik. Dünya döndükçe, birlikte daha nice senelere” mesajıyla son buluyor.

Künye

Reklamveren: VakıfBank

Reklamveren Yetkilileri: Ferkan Merdan (Genel Müdür Yardımcısı), Gönül Göral Öztürk, Gülin Günel Keşci, Ceyda Çalım

Reklam Ajansı: Papillon İstanbul

Ajans Başkanı: Yunus Becit

Genel Müdür: Fatih Öztürk

Kreatif Direktör: İlkay Saltık 

Kreatif Ekip: Aytunç Erkekoğlu, Cem Gündoğdu, Salih Küçük, Buğra Ertürk, Kadir Kaya, Bilal Poyraz, İlayda Öztin

Müşteri İlişkileri Direktörü: Gülden Özbaşaran Udum

Müşteri İlişkileri: Merve Alp, Gözde Tekin 

Yapım Şirketi: Autonomy 

Yönetmen: Uygar Kutlu

DOP: Burak Turan

İlgili Yazılar