Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Akbank 2. Fellowship Programı yeniden başlıyor

Akbank 2. Fellowship Programı yeni nesil dönüşüm öncüsü 20 genç ile yeniden başlıyor.

Akbank’ın sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda gençlerin iş dünyasının şekillenmesinde önemli roller üstlenmesine katkı sağlayan Akbank Gençlik Akademisi’nin 2. Fellowship Programı, yeni nesil dönüşüm öncüsü 20 genç yetenek ile başlıyor.

Girişimcilik modülünü GOOINN inovasyon danışmanlarının kurguladığı 6 haftalık özel hızlandırıcı sürecinde takımlar, sürdürülebilirlik kalkınma hedefleri doğrultusunda “sürdürülebilir finans, iklim krizi, sürdürülebilir şehirler, şirketler ve sosyal girişim birliktelikleri” konularında geleceğe hazır fikirler geliştirecekler.

Yenilikçi kurumlara girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla kurum içi girişimcilik süreçlerini tasarlayan GOOINN, Akbank Fellowship Programı girişimcilik modülü süresince tasarım odaklı düşünce metodolojisi çerçevesinde; kök problemlerin keşfi, persona seçimi, müşteri görüşmeleri gibi temel girişimcilik adımları için uygulamalı çalıştaylar düzenleyecek, iş modeli geliştirme, MVP tasarımı ve mentorluk desteği verecek.

Katılımcılar için oldukça yüksek etkili bir program olan Akbank Fellowship Programı’nın girişimcilik modülü süreci, 5 Mayıs’ta Akbank liderlerinin de katılımıyla girişim fikirlerinin sunumlarının gerçekleştirileceği Demo Day ile tamamlanacak.

İlgili Yazılar