Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Bitfinex, yatırımcılarını ve sektörün önde gelenlerini bir araya getirdi

Bitfinex, The Steve Group iş birliğiyle iftar yemeği düzenledi.

Yatırımcıların ve sektörün önde gelen isimlerinin buluştuğu anlamlı davet, yoğun bir katılımla İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi.

Dijital para birimi traderlar’ına ve küresel ölçekteki likidite sağlayıcılarına son teknoloji hizmetler sunan dijital token alım satım platformu Bitfinex, ekosistemdeki dayanışmayı ve birlikteliği vurgulamak adına önemli bir etkinlik düzenledi. The Steve Group iş birliğiyle iftar yemeği veren platform, İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilen anlamlı iftar davetinde yatırımcılarını ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 

Deprem bölgesinde Bitfinex teknoloji sınıfları açılacak

Bu özel etkinlikte, Bitfinex’in Türkiye’deki yatırımlarına ve sosyal sorumluluk projelerine dikkat çeken The Steve Group CEO’su Derya Türker basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “10 yılı aşkın süredir hizmet veren Bitfinex, kripto sektöründe lider borsalar arasında yer alıyor ve finansal özgürlük misyonu doğrultusunda faaliyet gösteriyor. Şubat ayında yaşanan yıkıcı deprem felaketinin ardından hemen aksiyon alarak 1 milyon TL nakdi bağış yapılmıştı.  Şimdi de bölgede hasar gören üniversitelerden iki önemli üniversitemizde gençlerimizin faydalanması amacıyla Bitfinex teknoloji sınıfları açmak için kolları sıvadık.” ifadelerini kullandı.

Bitfinex Trade Masters için geri sayım başladı

Bitfinex ekibinin yenilikçi fikirleri hayata geçirmek için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Derya Türker, sözlerine Türkiye’deki kullanıcılara tamamen ücretsiz olan Bitfinex Trade Masters trading yarışmasının duyurusunu yaparak devam etti. Toplamda 10 trade takımının yarışacağı etkinlik, 3 Mayıs’ta Maslak ESA Arena’da gerçekleştirilecek ve ünlü rapçilerin sahne aldığı konser organizasyonuyla sona erecek.

İlgili Yazılar