Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Koçtaş, 375’inci Mağazasını İzmir Çeşme’de Hizmete Açtı

Koçtaş, İzmir’in Çeşme ilçesinde açtığı Koçtaş mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 375’e çıkardı. 

63 ilde mağazaları ile hizmet veren Koçtaş, İzmir’in Çeşme ilçesinde açtığı 2 bin metrekarelik büyük formatlı yeni mağazasıyla Türkiye genelinde toplam 375 mağazaya ulaştı. 

Koçtaş’ın toplam mağaza sayısını 375’e çıkarmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu: “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine hızla yanıt verebilmek için yatırımlarımıza bu yıl da devam ediyoruz. Müşterimiz hangi kanaldan alışveriş yaparsa yapsın, bu deneyiminin kusursuz olmasını sağlamak için tüm birimlerimiz entegre bir şekilde çalışıyor. Çoklu kanal stratejimiz kapsamında büyük formatlı mağazalarımız, mahalleli formatımız Koçtaş Fix, mağazalarımızdaki kiosklar, web ve mobil uygulamamız ile her kanaldan en iyi ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimize en iyi fiyatlarla, hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştırmak için önemli yatırımlar yapıyoruz. 2023 yılı içerisinde toplam 100 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. 46 büyük formatlı ve 369 da mahalleli formatlı Koçtaş Fix mağazalarımız ile toplamda 63 ilde ülkemizin pek çok noktasına hizmet verirken, dijital kanallarımız ile de tüm Türkiye’ye ulaşıyoruz. İzmir’de açılışını gerçekleştirdiğimiz Çeşme mağazamız ile de şehirdeki mağaza sayımızı 42’ye çıkardık” dedi. 

Bu yıl sonunda 450 mağazaya ulaşmayı hedefliyor

Açtığı mağazalarında özellikle bulunduğu bölgenin insan kaynağını değerlendirerek yerel istihdama katkı sağlamayı önemseyen Koçtaş, bu yılın sonunda mağaza sayısını daha da artırarak toplamda 450 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Koçtaş bugün, Türkiye geneline yayılan mağazaları ve alanında uzman binlerce çalışanıyla sektöre yön veren, on binlerce ürün seçeneği ve sunduğu hizmetlerle tüketicinin kalbinde taht kuran, varlık amacı yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek olan lider bir marka konumda bulunuyor

İlgili Yazılar