Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HiDoctor, “İyi Hissetmek” ücretsiz webinar serisi başlatıyor

HiDoctor, kurum çalışanlarına afet sonrası “İyi Hissetmek” ücretsiz webinar serisi başlatıyor.

Afetzedeler için geniş kitlelere ulaşacak, sürdürülebilir bir toplumsal psikolojik destek hareketi başlatan HiDoctor, kurum çalışanlarına yönelik ücretsiz seminerlere başlıyor. Afet sonrası “İyi Hissetmek” başlığı ile düzenlenecek seminerlere, dileyen herkes ücretsiz katılabilecek.

Online psikolojik destek platformu HiDoctor’un afetzedelere yönelik başlattığı “Konuşacak Biri Var” toplumsal destek hareketi kapsamında düzenlediği, kurumların çalışanlarına yönelik ücretsiz psikolojik destek webinar serisi 6 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlıyor. Afet Sonrası “İyi Hissetmek” kurumsal webinar serisinde, “Kaygı çağında çocuk, yetişkin, çalışan olmak”, “Hayatta kalanın suçluluğu – Üstlenilmiş travma” ve “Çalışanların tükenmişlikten korunması” gibi konular ele alınacak.

Üretimin sürdürülmesi, yaraların daha hızlı sarılmasını sağlayacak

HiDoctor CEO’su Ahmet Bal, deprem sonrası çalışma hayatına yeniden dönüşün, ekonomik döngünün sağlıklı devam etmesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Bal, “6 Şubat 2023’te 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Psikolojik ilk yardımın ilk adımı ve ön koşulu olan can güvenliği, yemek, barınma gibi insani ihtiyaçların ardından psikolojik destek en önemli ihtiyaçlardan biri oldu. Yaraların daha hızlı sarılması, fabrikaların, tesislerin, küçük büyük tüm işletmelerin yeniden işler hale getirilmesi ile mümkün olacak. Çalışanlara yönelik başlattığımız webinar serisi ile topyekün iyileşme yolunda afetzedelerin yanı sıra, kurumlara da gereken desteği sağlamayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ücretsiz webinarlarda neler konuşulacak?

Kaygı Çağında Çocuk, Yetişkin ve Ebeveyn Olmak: Afet sonrası yaşanabilecek kaygı bozuklukları, her yaş döneminde görülebiliyor. Webinar, bu dönemde ülkece ihtiyacımız olan psikolojik desteğin sağlanmasını amaçlıyor.

Tarih: 6 Mart 2023 Pazartesi

Saat: 10:30 – 11:30

Link: https://hidoctor.health/webinar/iyihissetmek

Deprem Sonrası Yer Değiştirme ve Adaptasyon: Yaşanan afet sonrası yer değiştirmek zorunda kalan afetzedelerin yeni yere alışma sürecinde kaygı ve stres bozuklukları artacaktır. Webinarda, sıkıntıların anlaşılması ve aşılması için afetzedeler ve afetzedeler ile muhatap olan kişilere yönelik tavsiyeler verilecek.

Tarih: 9 Mart 2023 Perşembe

Saat: 12:00 – 13:00

Link: https://hidoctor.health/webinar/iyihissetmek

İlgili Yazılar