Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Doodles 2 Flow’da başlayacak

Injective, 150 milyon dolarlık ekosistem fonu başlattı; Doodles 2 Flow’da başlayacak.

Bybit Global ekibi tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmelerine yer veriliyor.

4. Çeyrek ABD GSYİH’sı piyasa beklentilerini aşarak daha yumuşak bir iniş umutlarını besledi ve ardından perşembe günü hisse senetlerini yükselişe gönderdi. Tesla, beklenenden daha iyi olan 4. çeyrek kazançlarının ardından %10’dan fazla arttı. Bu arada, daha geniş kripto para piyasası düştü, Bitcoin ve Ethereum son 24 saatte %1,12 ve %1,23 düştü. Bugünün en çok değişen INJ’si, 150 milyon $’lık bir ekosistem fonunun lansmanı sayesinde daha geniş bir pazardan daha iyi performans göstererek 24 saatlik %14,91’lik bir getiri kaydetti.

Haziran 2021’de piyasaya sürülen Injective, DeFi’ye odaklanan ve Cosmos SDK ile Tendermint’in mutabakat mimarisi kullanılarak oluşturulmuş bir blok zinciridir. Injective, Ethereum ile Cosmos ekosistemi arasında zincirler arası akışa izin veren EVM uyumlu ilk Cosmos L1 ve tamamen merkezi olmayan sipariş defteri altyapısına izin veren ilk blok zinciriydi. Son artış, Jump Crypto ve Delphi Labs gibi oyuncularla birlikte 150 milyon dolarlık bir ekosistem fonu açıkladığında geldi. Başvuranlar, diğerlerinin yanı sıra belirteçler ve öz sermaye, mentorluk, teknik yardım ve pazarlama şeklinde fon alacaklar.

Popüler NFT koleksiyonu Doodles, Doodles 2 ile geri döndü! Yeni koleksiyon, Doodle sahiplerinin kendi Doodle NFT’lerini kişiselleştirmeleri için bir dizi giyilebilir ürün içeriyor. Doodles 2 projesi, kullanıcıların “taşınabilir ve birlikte çalışabilir” Doodle’ları tutmasına olanak tanıyan, yüksek oranda şekillendirilebilir bir Katman 1 protokolü olan Flow’da kullanıma sunulacak.

İlgili Yazılar