Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Bitget, Spot Piyasada Copy Trade Özelliğini Başlattı

Bitget, spot piyasada Copy Trade başlattığını duyurdu. 

2020’de türevler için Copy Trade sunan ilk borsa olan Bitget, 2023’te spot traderlar için benzer şekilde sezgisel bir deneyim sunmak için son derece likit, son derece yenilikçi amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade’i geliştirdi.

Copy Trade, yeni başlayanlar için işlem portföylerini daha deneyimli bir traderın gölgesinde, karlılık şanslarını artırmak için iyi bir başlangıç noktası sağlar. Ayrıca, özellik traderların ROI, alım ve satım zamanı, portföyü ve geçmiş kayıtları hakkında ayrıntıları gösterdiği ve kullanıcılara Maksimum Yatırım, Zararı Durdur ve Kar Al seçeneklerini ayarlama olanağı sunduğu için kullanıcılar daha fazla şeffaflık ve esnek hakkına sahiptir.

Tek Tıkla Copy Trade, Bitget’in amiral gemisi ürünüdür ve yeni başlayanlar için karmaşık vadeli işlem stratejilerini minimum çabayla takip etmelerine izin vererek işlem yapmayı basitleştirir. Aralık 2022 itibariyle, şirketin vadeli işlemler piyasasındaki Tek Tıkla Copy Trade, 80.000’den fazla trader ve 338.000 takipçi biriktirdi.

Spot piyasada yeni başlatılan Copy Trade özelliği, kullanıcılara işlem stratejilerini takip etme ve cüzdanlarında kripto paralara sahip olma seçeneği sunarak sorunsuz ve kullanışlı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Kullanıcılar, platform tarafından sağlanan trader profillerini görüntüleyebilir ve sistemde kayıtlı olduğu şekliyle Kar/Zarar durumlarına, trader sıralamasına ve portföyüne göre takip etmek için tercih ettikleri traderı seçebilirler. Tek Tıkla Copy Trade, bir kazan-kazan çözümüdür, çünkü takipçilerin işlemleri, abonelikten sonra abone olunan trader’ın emirleriyle otomatik olarak yürütülür ve yalnızca işlemlerden kar edildiğinde bir kar payı yüzdesi alınır. Bu özellik aynı zamanda başarılı ve deneyimli traderların getirilerini daha da artırmaları için pasif bir gelir akışı sunar.

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, Bitget, 2020’de kripto vadeli işlemler piyasasında Copy Trade sunan ilk borsaydı ve o zamandan beri, Tek Tıkla Copy Trade her zaman şirkette öne çıkan bir ürün oldu. Ürünün başarısı rakamlarla kanıtlanmıştır. Ürünü spot piyasaya genişletmekten gurur duyuyoruz, çünkü bu, kitle tabanımızı ve sosyal işlemler tekliflerimizi daha da genişletecek ve kripto alanındaki konumumuzu sağlamlaştıracak.

Bitget, kullanıcılara mümkün olan en iyi sosyal işlemler deneyimini sağlamaya kendini adamıştır. Bitget, ürün tekliflerimizi mükemmelleştirmenin yanı sıra, kripto kışı boyunca platformumuzdaki kullanıcıların fonlarını korumak ve güvenliği sağlamak için Fon Saklama Hizmeti, Merkle Ağacı Rezerv Kanıtı ve Bitget’in 300 milyon dolarlık Koruma Fonu dahil olmak üzere çok sayıda güvenlik ve koruma önlemi sundu.”

İlgili Yazılar