Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Mahmut L. Ünlü, Altın Lider Ödülleri’nde en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı

ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, Altın Lider Ödülleri’nde en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı.

“Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri” olarak tanımlanan Altın Lider Ödülleri 2022’de CEO kategorisinde ödül alan ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü en beğenilen 50 CEO arasında yerini aldı.

 Bu önemli bir etkinlikte üst üste CHRO ve CEO kategorilerinde ödüle layık görülmekten son derece memnun olduklarını ifade eden ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “Başta aracılık ettiğimiz işlemler olmak üzere yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanlarında yürüttüğümüz faaliyetler hem yurt içinde hem de yurt dışında takdir görüyor” dedi.

Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, 2022 yılını üst üste aldığı ödüllerle tamamlıyor. Altın Lider Ödülleri’nde en beğenilen 50 CEO arasında yer alan ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, Altın Lider ödülünün sahibi oldu. Altın Lider Ödülleri’nde ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları & Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer ise en beğenilen 50 CHRO arasında yer almıştı.

KREA M.I.C.E. tarafından yapılan “Altın Lider Ödülleri” platformunda Altın Lider Ödülleri; demokratik bir seçim altyapısı ile kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi ve iş dünyasından geçen sene otuz binden fazla katılımın olması sebebi ile “Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri” olarak kabul ediliyor. Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacı ile ‘C Level’ liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformu’na 2021 yılında 30 binden fazla tekil oy ulaştı. 2022 senesinde ise kullanılan oy sayısı yüzde 30 artarak 46 bin 615 oldu.

‘Hedeflerimiz aynı zamanda başarının anahtarı’

Bu önemli etkinlikte iki kategoride ödüle layık görülmekten son derece memnun olduklarını ifade eden ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “ÜNLÜ & Co olarak çalışmalarımızı 100 yıl sonra da varlığını sürdüren, girişimci ruhunu koruyan bir finans kuruluşu olma hedefimiz doğrultusunda sürdürüyoruz. Bu hedef bizler için aynı zamanda başarının da anahtarı. Girişimci ruhumuz bize her zaman yeni işbirliklerinin, yeni faaliyet alanlarının, yeni iş fikirlerinin yolunu açıyor. Bu vizyon çerçevesinde dijitalleşme ve tabana yayılma stratejimiz ile yeni dijital girişimimiz Piapiri’yi ekim ayında hayata geçirdik. Yatırımcılar Piapiri ile yatırım yapmak için ihtiyaçları olan herşeye tek platform ile kavuştu. Piapiri ile bugüne kadar nitelikli yatırımcılara verdiğimiz hizmetleri çok daha geniş kitlelere sunarak finansal yatırımları demokratikleştirme peşindeyiz.” dedi.

Mahmut L. Ünlü sözlerine şöyle devam etti: “Dünyada yaşanan gelişmeleri, piyasaları yakından takip ederek, ülkemizin, yatırımcılarımızın ve şirketlerimizin beklentilerini iyi anlayarak yol almak, bizi ayrıştıran ve fark yaratmamızı sağlayan özelliklerimizin başında geliyor. Yeni fırsatlar keşfetmek, başarılara imza atmak arzusu tüm ekip arkadaşlarımızın ortak noktası. Başta aracılık ettiğimiz işlemler olmak üzere yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi alanlarında yürüttüğümüz faaliyetler hem yurt içinde hem de yurt dışında takdir görüyor. Üst üste aldığımız ödüller, Türkiye’nin en itibarlı yatırım kuruluşlarından biri haline geldiğimizin tescili niteliğinde. Bu başarıda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Önümüzdeki dönemde de Türkiye finansal piyasalarının gelişimi için öncü rol oynacak, Ülkemizin geleceğine olan güvenimiz ile aynı inançla çalışmaya devam edeceğiz.”

İlgili Yazılar