Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Allianz Türkiye, Üst Üste 8 Yıldır En Beğenilen Sigorta Şirketi

Allianz Türkiye, Capital Dergisi’nin 22’nci kez gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, üst üste sekizinci kez en beğenilen sigorta şirketi oldu.

Allianz Türkiye’nin iş dünyasının en beğenilen şirketleri arasındaki liderliği bu yıl da değişmedi. Allianz Türkiye, Capital Dergisi’nin, ZENNA Araştırma ve Danışmanlık iş birliği ile bu yıl 22’nci kez gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında üst üste sekizinci kez sigorta sektörünün en beğenilen şirketi seçilirken, bireysel emeklilik kategorisinde de üst üste beşinci kez lider oldu.

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan, sonuçlara ilişkin değerlendirmesinde, “Uzun yıllardır devam eden ve tüm sektörler için bir referans haline gelen ‘İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasında istikrarlı bir başarı göstermeye önem veriyoruz. Allianz Türkiye olarak, müşteri ve teknoloji odaklı bakış açımız, çeviklik ve yalınlık temelli yaklaşımımızla, sürdürülebilir değer yaratma modelimizle, toplumsal yatırımlarımızla tüm ekosistemimize olumlu örnekler teşkil edeceğini umduğumuz çalışmalar yürütüyoruz. Üst üste sekizinci kez en beğenilen sigorta şirketi seçilmemiz, doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olarak bizlere gurur veriyor” dedi.

Gürkan, bireysel emeklilik alanında da üst üste beşinci kez birinci olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Ülkemizin en çok ilgi gören birikim tercihlerinden biri olan Bireysel Emeklilik Sistemi hızla büyürken, yatırımlarını en iyi şekilde yönetmek isteyen müşterilerimize ‘Allianz Seninle’ demeye devam ediyoruz. Fon yönetimi alanındaki başarılı performansımız, fon çeşitliliğimiz, mobil aplikasyonumuzdan sunduğumuz yenilikçi hizmetlerimiz ve müşteri memnuniyeti bakış açısıyla attığımız adımlarla fark yaratıyoruz. Bu yıl bu adımlara bir yenisini daha ekledik. Yeni Allianz Finansal Danışmanlık hizmetimiz kapsamında, bağımsız yatırım danışmanlarının da yer aldığı yatırım komitemizin piyasa görüşlerini, piyasa koşullarından etkilenebilecek fon bilgilerini ve farklı yatırımcı profillerine uygun varlık dağılımı önerilerini tüm müşterilerimizle paylaşıyoruz. Yatırımlarını en iyi şekilde yönetmek isteyen bireysel emeklilik müşterilerimize ise, profesyonel yatırım tecrübesine sahip uzman kadromuzla kişiye özel danışmanlık veriyoruz. Tüm bu müşteri odaklı ve yenilikçi çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek, bizleri daha da iyisini yapmak için motive ediyor.”

Capital Dergisi’nin bu yıl 22’nci kez gerçekleştirdiği “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında şirketler; ekonomiye katkıları, çevreye karşı duyarlılıkları, itibar, çalışan memnuniyeti, müşteri için yarattığı değer, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları, ürün ve hizmet kalitesi, güvenilirlik ve finansal sağlamlık gibi birçok kritere göre değerlendiriliyor. Listede, söz konusu alanlarda üst düzey performans sergileyen şirketler yer alıyor. Bu yıl 400’ün üzerinde şirketi temsilen 1.710 yöneticinin katılımı ve bağımsız araştırmacılık kurallarıyla hassas bir şekilde hazırlanan çalışma, iş dünyasının 21 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirlerken geleceğin yıldız şirketlerine de ışık tutuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Bersay’da Bayrak Değişimi

Bersay İletişim Danışmanlığı’nın Ajans Başkanı, Ocak 2023 itibarıyla Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu oldu. 30 yılı aşkın tecrübesiyle, Türkiye’de…