Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yale, Efsane Cuma’da hesaplı fırsatlar sunuyor

Yale; akıllı kilitler, alarmlar, kameralar, kasalar gibi birçok akıllı ev cihazında geçerli olacak cazip indirimler sunuyor.

Yale, tüm ailenizin günlük hayatını kolaylaştırmak ve evlerinizi daha güvende tutmak için, akıllı kilitler, alarmlar, kameralar, kasalar gibi birçok akıllı ev cihazında geçerli olacak cazip indirimler sunuyor.

Efsane Cuma’da evinize akıllı bir yatırım yapmak için bu fırsatları kaçırmayın. 

Linus® Akıllı Kilit

Güvenlik ve konforu bir arada sağlamak için tasarlanan Linus, anahtar ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Otomatik kilitleme/kilit açma gibi özelliği ile eve giriş çıkışlarda esneklik sağlıyor. Philips Hue, Homey, Bosch, Somfy ve daha birçok Yale iş ortağının ürünleriyle ile de entegre oluyor. 

Akıllı Alarmlar

Kurulumu son derece kolay olan Sync Alarm, Yale Home uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor. 200 metreye kadar menzili olan Sync Alarm, depo gibi binalar da dahil evinizin tamamı için koruma sağlıyor. Google Asistan ve Amazon Alexa aracılığıyla sesli komutla kontrol edebiliyor. Philips Hue akıllı aydınlatma ile entegre edilebiliyor. Ayrıca kurulum için abonelik ücreti ödemenize de gerek kalmıyor.  

Akıllı Kameralar

Yale View uygulaması üzerinden kontrol edilen kameralarla, dünyanın neresinde olursanız olun, evinize, otoparkınıza ve bahçenize göz kulak olmanızı sağlıyor. Aylık ücret ödemeden iç ve dış mekanlarınızı koruyan bu ürün serisi de Amazon Alexa ve Google Asistan gibi sesli yardımcılarla da entegre oluyor. 

Kasalar

Çeşitli güvenlik seviyelerinde ve boyutlarda geniş bir yelpazeye sahip Yale kasalar ile mücevherler, aile yadigarları, önemli belgeler gibi değerli eşyaları güvenle saklamak mümkün. Kasalar modellerine ve kişisel tercihlere bağlı olarak, anahtar, parmak izi veya giriş kodu açılabiliyor. Bazı modellerinde bulunan kancalar, aydınlatmalı ve raflı parçalar, kullanım kolaylığı sağlıyor. 

İlgili Yazılar