Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Vertiv, Kenya’da Ofis ve Müşteri Deneyimi Merkezi Açtı

Vertiv, Nairobi’de yeni bir ofis ve en son teknolojilerini barındıran bir müşteri deneyimi merkezi açtığını duyurdu.

Bu merkez Doğu Afrika’da yüksek verimliliğe sahip kritik altyapıya yönelik artan taleple birlikte, Vertiv’in yerel müşterilere dijital altyapı çözümleri sunma çabalarını destekliyor. 

Merkezin uzmanları, teknolojilerle ilgili birinci elden bilgi verip, merkezde ürünleri sergilerken, kullanıcılara ağın ucundan buluta kadar çeşitli uygulamalar için Vertiv’in kritik altyapı çözümlerine yakınlaşma şansı veriyor. 

Merkezde yer alan ürünler arasında verimlilik, ekonomi, birlikte çalışabilirlik ve kontrol sunan önceden yapılandırılmış bağımsız bir çözüm olan Vertiv™ SmartCabinet™ , yüksek verimli güç korumasına sahip optimize edilmiş ve entegre üç fazlı kesintisiz güç kaynağı (UPS) çözümü Vertiv™ Liebert® EXS UPS , endüstri lideri performansı sağlamak için tasarlanmış son derece güvenilir ve verimli UPS Vertiv™ Liebert® EXM2 ve sıra ve oda uygulamalarının yanı sıra termal yönetim ürünleri ve diğer BT yönetim çözümlerine uygun çok yönlü ve modüler UPS olan Vertiv™ Liebert® APM Plus yer alıyor. 

Bu tesis yalnızca satış öncesi, satış ve ürün eğitimi sağlamakla kalmayacak aynı zamanda Vertiv’in yetkili servis ortaklığı ağı için tam hizmet sertifika kursları da sağlayacak. 

Vertiv merkezde, fiziksel olarak bulunan ürünlere ek olarak, sanal gerçeklik üzerinden büyük ölçekli modüler veri merkezleri ile güç ve soğutma çözümlerinin deneyimlenmesini de mümkün kılacak. Müşteriler, Vertiv’in çözümlerini deneyimlemek ve benzersiz bir sanal yolculuğa çıkmak için dijital teknolojiyi kullanabilecek. 

“Bu merkezin açılışı bizim Kenya ve Doğu Afrika bölgesindeki büyüyen varlığımızın göstergesi. Bu tarihi dijital yolculuğun bir parçası olmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz. İnternet penetrasyonu, veri kullanımı ve dijitalleşme bölgede artmaya devam ederken biz de Doğu Afrika pazarındaki ayak izimizi büyütmek için tesislere ve insan kaynağına yatırım yapıyoruz” diyen Vertiv Doğu Afrika Bölge Müdürü Rohan Patil, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu merkez, yerel telekomünikasyon ağları, veri merkezleri ve ticari tesisler için kritik dijital altyapı sunma çabası içinde olan Vertiv’in önemli bir yatırımı. Kenya’da bu tür bir kurum kurmak, ülkenin yetenekli insan kaynağının ve önemli sektörlerinin gelişiminin yanında tüm bölgenin ilerlemesine katkıda bulunabilir.” Vertiv’in Kenya Müşteri Deneyimi Merkezi’nin kurulması, şirketin altyapıyı modernize etmek ve dijital dönüşüme yön vermek için Afrika’da büyüyen ayak izinin bir parçası. 

Vertiv Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Başkanı Karsten Winther, “Doğu Afrika artan internet kullanımıyla dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandırırken Vertiv, bölgeyi küresel ölçekte daha rekabetçi hale getirebilecek ve sosyo ekonomik büyümeyi hızlandıracak dijital altyapıyı desteklemeye hazır” dedi. Winther sözlerini şöyle tamamladı: “Amacımız müşteri deneyimini geliştirmek ve bu kilit pazara daha yakın destek sağlamak. Doğu Afrika’nın her yerinden müşteriler ve iş ortakları, yeni tesisimizde Vertiv™ ürünlerinin kalitesini deneyimleyebilir, bilgi ve yeteneklerini genişletmek için teknoloji uzmanlarıyla iletişim kurabilir. Attığımız temelin Doğu Afrika’da gelecek büyük şeylerin başlangıç noktası olmasını umuyoruz. İlk adım atıldı ve hedefimize doğru gidiyoruz.” 

İlgili Yazılar