Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

adidas Türkiye’de üst düzey iki atama

adidas Türkiye’de üst düzey iki atama gerçekleşti.

adidas Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmakta olan Duygu Günel, adidas Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesinden Sorumlu Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. Yeni rolünde Duygu Günel, MENA liderlik ekibinin bir üyesi olarak bölgenin insan kaynakları strateji süreçlerinin sorumluluğunu üstlenecek. Insan Kaynakları alanında Türkiye ve farklı ülkelerde olmak üzere 18 yıllık deneyime sahip Günel, adidas’a katılmadan önce Mars Inc ve Avon’da çalıştı. Mevcut görevinde, son 4 yılda adidas Türkiye’de İK’yı başarıyla yöneterek yüksek performanslı bir ekip ortamı oluşturdu.

adidas Türkiye’de bir diğer atama da Tedarik Zinciri yönetiminde gerçekleşti. Türkiye Tedarik Zinciri Yönetiminden Sorumlu Direktörlük görevine Emel Çevik atandı.

adidas Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü görevini alan Emel Çevik, tüm tedarik zinciri süreçleriyle birlikte pazar ve finansal hedefleri desteklemek için strateji geliştirmekten; performansı artırmaya yönelik olarak yetenekler, girişimler ile altyapı ve etkinleştiricilerden sorumlu olacak. Aynı zamanda yerel yönetim ekibinin bir üyesi olarak, Bölge ve Global ekipler ile yakın çalışarak pazar iş planı ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunacak. Çevik, Avon, Crown Holdings, SC Jhonson ve Roche gibi global şirketlerde olmak üzere 20 yıllık tedarik zinciri deneyimine sahip.

İlgili Yazılar
Devamını oku

E-ticarette yeni akım P-ticaret

Netflix’in sevilen orijinal yapımlarına ilişkin ürünleri yeni açtığı e-ticaret platformunda satışa sunmaya başlaması, sektörde yeni bir akım başlattı.…
Devamını oku

Koray Holding enerjiye odaklandı

Koray Holding, bünyesinde yer alan Kartal Yenilenebilir Enerji’nin halka arzını başarılı bir şekilde tamamladı. Şirketin Borsa İstanbul’da işlem…