Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gateio aktif kullanıcı sayısı 12 milyona ulaştı 

Global kripto para borsası Gate.io’nun, geçtiğimiz yıl kripto endüstrisinde yaşanan gerilemeye rağmen aktif kullanıcı sayısı 12 milyona ulaştı.

Sektördeki en büyük üç borsadan biri olarak gösterilen Gate.io, elde ettiği başarıyı küresel genişleme girişimleri, multi-milyon dolarlık WCTC trading turnuvası, sıfır komisyonlu trading tanıtımı gibi son kampanyalarına bağlıyor.

Dünyanın en eski ve en büyük kripto para borsalarından Gate.io, kripto sektöründe yakaladığı ivmeyi sürdürüyor. Küresel çapta işlem yapan birçok büyük borsa devam eden ayı piyasası nedeniyle faaliyetlerini durdururken, Gate.io 12 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ulaşarak kullanıcı sayısını artırmayı başardı. Borsa, bu başarısının sırrı olarak yürüttüğü küresel genişleme girişimleri, multi-milyon dolarlık WCTC trading turnuvası ve sıfır komisyonlu trading gibi kampanyaları gösteriyor. 

Global kripto para borsası Gate.io, farklı pazarlarda faaliyet göstermek amacıyla birçok önemli ülkede yerel operasyonlar kurmaya devam ediyor. Gate.io, küresel genişleme stratejisini sürdürürken; Malta, Dubai, Litvanya gibi ülkelerde faaliyet göstermek için de yeni lisanslar aldı. Borsanın dünya çapındaki genişlemesinde Türkiye, Vietnam ve Güney Kore gibi birçok ülkede kurduğu yerel operasyonları yürüten özel ekipleri itici güç olmayı sürdürüyor.

Birinci öncelik güvenlik

Gate.io, son zamanlarda kripto endüstrisinde yaşanan bilgisayar korsanlığı ve iflas artışlarının ardından platformun güvenliğini artırmak için önemli adımlar atıyor. Platform, sertifikalı bir üçüncü tarafça denetlenen ve rezervlerin kullanıcı tarafından doğrulanabildiği ilk büyük borsa olma özelliğini taşıyor. Borsa, kısa süre önce kullanıcılara platformun güvenli ve şeffaf olduğuna dair güvence sağlamak amacıyla platformun başka bir denetime sunulacağını da duyurmuştu.

Güvenlik politikaları ve gelişimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Gate.io CEO’su ve Kurucusu Dr. Lin Han, “Gate.io’da ileriye dönük atılan her adımda kullanıcı güvenliği ön planda tutuluyor. Bu adımlar güvenliğimizi, ürünlerimizi ve kriptoya erişilebilirliği sürekli olarak geliştirme misyonumuzun bir sonucu olarak atılıyor. Sektörün piyasa döngülerini aşma kapasitesine ve süregelen büyümenin gelecekteki daha iyi günlerin bir işareti olduğuna inanıyoruz.’’ dedi.

Gate.io, devam eden ayı piyasasına rağmen kullanıcılara güvenilir bir trading deneyiminin yanı sıra sürekli olarak gelişen bir ürün portföyü ve küresel erişim imkanı sunmayı başardı. Borsa dünya çapında 12 milyon kullanıcıyı aşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Kriptoyu erişilebilir hale getirmek

Gate.io, kullanıcılarına sağladığı 1.500’den fazla dijital varlığa erişim imkanı ve geniş varlık yelpazesi ile önde gelen birçok kripto borsası arasında öne çıkıyor. Şirket, erişilebilirliğinin temel nedenini hem yeni hem de mevcut kullanıcıların platformu kullanarak yatırım yapması olarak nitelendiriyor. Borsa, sürekli büyüyen kripto endüstrisindeki yeni projeleri listeleyerek ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Ayrıca Web3 ve DeFi’nin yanı sıra mainstream varlıklara ve stablecoinlere odaklanarak kriptoyu herkes için erişilebilir hale getiriyor.

İlgili Yazılar