Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Girişimcilik Yarışması MediaMarkt Startup Challenge’ın Son Başvuru Tarihi Uzatıldı

MediaMarkt’ın Türkiye’de başlattığı girişimcilik yarışması “MediaMarkt Startup Challenge”ın son başvuru tarihi 9 Ekim’e kadar uzatıldı.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen yarışmaya girişimciler, yarışmanın web sitesi mediamarktstartupchallenge.com adresi üzerinden başvurabilecek. 

MediaMarkt’ın Türkiye’de başlattığı ve ilerleyen yıllarda uluslararası bir boyut kazanan girişimcilik yarışması “MediaMarkt Startup Challenge”ın son başvuru tarihi uzatıldı. Perakende dünyasında inovatif değişikliklerle fark yaratmayı ve dönüştüren uygulamaları hayata geçirmeyi amaçlayan projeye girişimciler, 9 Ekim tarihine kadar mediamarktstartupchallenge.com adresinden başvurabilecek.

İlk üçe girenleri çeşitli ödüller bekliyor

MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde ilk üçe giren projeleri oldukça cazip ödüller bekliyor. Birinci olan proje, MediaMarktSaturn Holding içerisinde değerlendirilme ve MediaMarkt Türkiye mağazalarında pilot uygulama fırsatı yakalayacak. Ayrıca Ödül Sponsoru olan Google’dan Bulut Kredisi ve Google Geliştirici Uzmanlarından Mentorluk Desteği alacak, yarışmanın Kurumsal Partneri olan Index Grup’tan da dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Yarışmanın ikinci ve üçüncülerine ise MediaMarkt Türkiye mağazalarında pilot uygulama fırsatıyla yine Google’dan Bulut Kredisi, Google Geliştirici Uzmanlarından Mentorluk Desteği ve Index Grup’tan dizüstü bilgisayar desteği sunulacak.

İlgili Yazılar