Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

IFA Berlin’de Arzum’un teknoloji rüzgârı esti

Arzum, uluslararası tüketici elektroniği ve teknoloji endüstrisinin önde gelen ticaret fuarı IFA Berlin’de yerini aldı.

2-6 Eylül 2022 arasında, dünyanın dev şirketlerini buluşturan fuarda Arzum, özel olarak hazırladığı standında dört gün boyunca en son teknoloji ve etkileyici tasarımlara sahip, birbirinden inovatif ürünlerini sergiledi. Türkiye’de bir ilk olan, karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip, Arzum OKKA ailesinin en yeni üyesi Arzum OKKA Rich Spin M fuarın ve standın en gözde inovatif ürünlerinden biri oldu. Topraksız tarım ekosistemi Vahaa iş birliğiyle geliştirilen, yılın 365 günü kolay ve sürdürülebilir üretim yapmayı sağlayan yeni ürün Arzum x Vahaa Akıllı Bahçe’nin yanı sıra Technoart ürün ailesi ve şarjlı seri ürünleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuarda ayrıca ünlü Alman şef Alex Wahi Arzum ürünleri ile hazırladığı özel tarifleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. Şef Alex Wahi Arzum OKKA mutfağında da OKKA Rich ürününü kullanarak birbirinden lezzetli içecekler hazırladı.  

“Teknoloji devleriyle bir arada olmak önemli”

Fuara bu yıl dördüncü kez katılan Arzum’un standına uğrayanlar Arzum OKKA Ailesi ve Arzum OKKA Rich Spin M Türk kahvesi makinesini deneyimlemenin yanı sıra Arzum’un sektöre öncülük yaptığı diğer ürünlerini de yakından inceleme fırsatı buldular. Aynı zamanda kendilerine ikram edilen tam kıvamında, bol köpüklü ve eşsiz lezzetteki Türk kahvesinin ve OKKA Rich Spin M ile yapılmış sütlü Türk kahvesinin tadına varma şansını da elde ettiler. Arzum CEO’su Mete Zadil, pandemi nedeniyle verdikleri iki yıllık aranın ardından IFA Berlin’de tekrar yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, tasarım,  teknoloji ve inovasyon odaklı bir şirket olarak dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji devleriyle bir arada olmayı çok önemsediklerini söyledi. 

“Globalleşme en temel hedeflerimizden biri”

Dünyanın en büyük ve önemli kullanıcı elektroniği fuarı olan IFA’nın Almanya ve Avrupa pazarı için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizen Mete Zadil şunları söyledi: “Arzum olarak globalleşme en temel hedeflerimizden biri. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyor, dünya markası olarak daha fazla insanın hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Globalleşme hedefimiz doğrultusunda, yılbaşında Arzum’un yurt dışı pazarlardaki konumunu daha da güçlendirecek bir strateji değişikliği gerçekleştirdik. Bölge direktörümüzün de atanmasıyla Ocak 2022 itibarıyla Almanya ofisimiz daha da aktif hale geldi. Almanya’da yüzde 100’üne sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Arzum Europe’u daha efektif kullanarak, müşterilerimize yerinde hizmet veriyor bu şekilde markamızı daha da güçlendiriyoruz. Bu global stratejik hamlemizle hedef pazarlarda önemli bir ivme yakaladık. Bundan sonra daha güçlü bir kurumsal yapıyla, globaldeki büyümemizi daha da güçlü şekilde sürdürmeyi istiyoruz. Avrupa pazarındaki etkinlik alanımızı genişleterek globalde daha aktif rol oynamayı istiyoruz. IFA’nın bu amacımız doğrultusunda yeni pazarlar ve iş bağlantıları kurma noktasında bize büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.”

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 55 yıllık sektör birikimiyle ‘Sen dokunursun değişir dünya’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle, güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2019’un ilk yarısında Ducati birlikteliği ile ses getiren, tasarım ve performansın buluştuğu bakım serisi Ducati by Arzum ile erkeklerin kişisel bakımında da vazgeçilmez olan Arzum, bu pazarda büyümek için çalışmalarını sürdürüyor. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Bu Yılın RED DOT Kazananı LG Oldu

LG Electronics (LG), prestijli yıllık tasarım ödülleri programında başarısını bu yıl da sürdürerek Red Dot’tan 25 ödülle döndü.…