Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Trendyol ve PepsiCo iş birliği “KazandıRio”

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, dünyanın en büyük yiyecek içecek şirketlerinden PepsiCo ile iş birliğine imza attı.

İş birliği kapsamında, tüketiciler kampanyalı kapaklar, açma halkaları ve cips paketlerinden çıkan şifreleri PepsiCo’nun tüketiciyle buluşan ve 30 Milyon indirmeye ulaşan ilk dijital ürünü ‘KazandıRio’ uygulamasındaki kameraya okutarak ödül kazanabiliyor. Bu ödüller ise Trendyol Hediye Çeki’ne dönüştürülebiliyor.

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, dünyanın en büyük yiyecek içecek şirketlerinden PepsiCo ile güçlerini birleştirdi. Sektörlerinde öncü iki şirketin gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında tüketiciler PepsiCo ürünlerinden çıkan şifreleri, ‘KazandıRio’ uygulamasındaki kameraya okutarak ödül kazanabilecek ve bu ödülleri anında Trendyol Hediye Çeki’ne dönüştürerek kullanabilecekler.

Onlarca kategorinin yanı sıra Trendyol Yemek ve Hızlı Market’te geçerli

PepsiCo’nun FMCG sektöründe öncü olarak geleneksel promosyon ekosistemini dijitalleştirmek üzere hayata geçirdiği KazandıRio uygulamasına tüketiciler kampanyalı kapakları, açma halkaları ve cips paketlerinden çıkan şifreleri uygulamanın kamerasıyla okutarak kazandıkları ödülleri görebiliyorlar. Ödüllerini, Trendyol Hediye Çeki’ne dönüştüren kullanıcılar çeklerini giyimden aksesuara, kozmetikten mobilyaya, elektronik aletlerden spor ürünlerine kadar birçok kategoride diledikleri zaman harcayabilecekleri gibi Trendyol Yemek ve Hızlı Market’te de kullanabiliyor. 

İlgili Yazılar