Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Aksigorta’nın Dijital Güvenlik Platformu’na Stevie Ödülü

Aksigorta, hayata geçirdiği Dijital Güvenlik Platformu ile 2022 Stevie Ödülleri’nde ‘Yılın İletişim/PR Kampanyası – Kurumsal Sorumluluk’ kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. 

Türkiye’nin dijital güvenliğine güçlü bir katkı sunan ve toplumsal risk bilincini yükseltmeyi amaçlayan Aksigorta, hayata geçirdiği Dijital Güvenlik Platformu ile bu yıl 19’uncusu düzenlenen Stevie Ödülleri’nde ödül sahibi oldu. Tüm kategoriler için 3.700 başvurunun gerçekleştiği ve dünya genelinde 300’ü aşkın profesyonelin değerlendirmede bulunduğu program kapsamında Aksigorta Dijital Güvenlik Platformu ‘Yılın İletişim/PR Kampanyası – Kurumsal Sorumluluk’ kategorisinde, Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü.

Dijitalleşen dünyamızda adaptasyon sürecinde oluşabilecek risklere karşı; başta bireyler, aileler ve kurumlar olmak üzere toplumsal risk bilincini yükseltmeyi ve bu alanda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Dijital Güvenlik Platformu, kurulduğu 2020 yılından bu yana 1,5 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısına ulaştı. Hem bireylerin hem de KOBİ’lerin dijital dünyada çok daha güvenle var olabilmelerine destek sunan platform; Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) desteği ile hazırlanan videolu içerikler, aileler ve KOBİ’ler için ücretsiz eğitim imkânı sunuyor, konuya ilişkin güncel haberler ve podcastler de kullanıcılar için referans bir bilgi kaynağı oluşturuyor.

İlgili Yazılar