Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sevdikleriniz için en keyifli sofralar Cuisinart ile hazırlanır

Her mekâna uygun kompakt mutfak aletleriyle Cuisinart, sevdiklerinizi yorulmadan en güzel şekilde ağırlamanıza yardımcı oluyor.

Yemek pişirmeyi sanata dönüştüren Cuisinart’ın kompakt mutfak aletleriyle sevdikleriniz için yemek hazırlamak hem çok pratik hem de keyifli… Sevdikleriniz onlar için hazırladığınız lezzetlerin tadını çıkarırken, size de onları mutlulukla seyretmek düşüyor.

Yaz akşamları ya da hafta sonlarında aile ve yakın arkadaşlarla hoş sohbetler yapılan, hep beraberce gülüp eğlenirken lezzet dolu yemeklerin keyfine varılan buluşmaları sevmeyen yoktur. Çünkü birlikte yenilen yemeklerin tadı bir başkadır. Peki, böyle bir buluşma organize edip eşsiz lezzetler hazırlamak çok mu zor? Yanınızda, kendini mutfak sanatına adamış bir marka olan Cuisinart varsa sanılanın aksine çok kolay…

Her mekâna uygun kompakt mutfak aletleriyle Cuisinart, sevdiklerinizi yorulmadan en güzel şekilde ağırlamanıza yardımcı oluyor.

Cuisinart GR47E Çok İşlevli Izgara/Tost Makinesi’nin üçü bir arada pişirme sistemiyle ailenize ve misafirlerinize sayısız yemek çeşidini en pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Hem barbekü hem de tost yapma imkanı sunan bu çok işlevli ızgara, ekstra yağ kullanımı da gerektirmiyor.  Sağlıklı pişirme ve eşit ısı dağılımı için, sağlığa zararlı PFOA(Perflorooktanik asit) içermeyen yapışmaz ve çıkarılabilir alüminyum kaplama plakalara sahip ızgaranın, 240 dereceye kadar ayarlanabilen profesyonel yüksek ısı ayarı bulunuyor. Damlama haznesi, yemeklerden akan yağı ve suyu toplayarak temizliği çok daha kolay hale getiriyor.

Cuisinart PL50E Plancha Barbeque ise et, tavuk, balık ve sebzeleri sağlıkla pişirerek usta aşçılarla profesyonel mutfaklarda yakalanabilecek güzellikteki lezzetleri sofralarınıza getiriyor. Size de sevdiklerinizden alacağınız iltifatların keyfini sürmek kalıyor.

Bahçede barbekü yapmanın en pratik yöntemini sunan Cuisinart PL50E Plancha Barbeque’de et ve sebzeleri aynı anda pişirmek mümkün. Fırçalanmış paslanmaz çelik gövdesi ve sağlığa zararlı PFOA içermeyen yapışmaz alüminyum kaplamalı pişirme plakaları üzerinde pişirilen yiyecekler, adeta sağlıklı yemeklerin de lezzetli ve güzel görünümlü olabileceğini kanıtlıyor.

Üstelik Cuisinart PL50E Plancha Barbeque, temizleme spatulası ve sıçramaya karşı paslanmaz çelik koruma kenarlıkları sayesinde temiz bir çalışma ortamı sağlıyor. Plakalar ve spatula bulaşık makinesinde yıkanabiliyor, kenarlıklar da sökülüp temizlenip tekrar takılabiliyor. Böylelikle lezzetli bir yemek sonrası uzun uzun ızgara ve yağ sıçrayan çevre temizliğinden sizi kurtarıyor.

Biri düz, diğeri tırtıklı olan ve kendilerine ait bağımsız termostatlarla ayrı ayrı kontrol edilebilen iki adet plakaya sahip olan ürün, 8 dakikaya kadar hızlı ısınma süresiyle zamandan kazandırıyor.

Beşi bir arada çok amaçlı Cuisinart GRMC3E 5in1 Cook In Çoklu Pişirici, ızgara, ocak, buharlı pişirici ve tavayı tek bir mutfak aletinde bir araya getiriyor. İster mangal ister kızartma ister buğulama yöntemiyle olsun; tüm aileniz ve kalabalık bir davetli grubu için mükemmel bir biftek, buharda sağlıklı bir sebze yemeği veya lezzetli makarnaları kolayca evde hazırlayabilirsiniz.

Cuisinart GRMC3E 5in1 Cook In Çoklu Pişirici, modüler ve kompakt yapısının yanı sıra dumansız ve kokusuz pişirme özelliği sayesinde mutfak, ev balkonu gibi kapalı ortamlarda da rahat kullanım imkanı sunuyor. Paslanmaz çelik, taşınabilirlik, yapışmaz tava özelliklerine sahip ürünün parçalarının bulaşık makinesinde yıkanabilir olması da temizliğini pratik hale getiriyor.

Cuisinart ayrıca ürün portföyünde, ‘Gıda Hazırlama’, ‘İçecek Hazırlama’ ve ‘Pişirme ve Kızartma’ başlıkları altında yoğurt ve peynir yapma makinesinden narenciye sıkacağına, mutfak robotundan ekmek kızartma makinesine, barbeküden dondurma makinesine kadar geniş seçenekler sunuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

GISEC’de PEAKUP Rüzgarı

PEAKUP, siber güvenlik fuarı GISEC’e PassGate ürünü ile katılım sağladı. Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki siber güvenlik endüstrisi liderleri,…
Devamını oku

Yemek Hazır’dan “Ortak Sepet”

Yemek Hazır, “Ortak Sepet” özelliğiyle kalabalık grupların sipariş vermesini kolaylaştırıyor. Yüzde 50’ye varan indirimlerle farklı restoranlardan verilecek siparişleri…