Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Midas’a Fast Company ve Altın Örümcek’ten 2 ödül

Modern yatırım uygulaması Midas, Fast Company Türkiye dergisi tarafından belirlenen Startup 100 listesinde 4. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. 

Yenilikçi platform ayrıca, 20. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, “Bankacılık ve Finans” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. 

Amerikan borsalarında düşük komisyonla yatırım imkânı sunan finansal teknolojiler platformu, sunduğu yenilikler ve imza attığı başarılı projelerle sektörün takdirini toplamaya devam ediyor.

Fast Company’nin en başarılı 100 girişim listesinde dördüncü sırada yer aldı

Midas, Türkiye’nin önde gelen iş dergilerinden Fast Company Türkiye’nin girişimcilik pazarının gündemini belirleyen Startup 100 seçkisinde üst sıralarda yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Jüri koltuğunda Türkiye girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerinin yer aldığı Startup100 listesinin 2022 listesinde birbirinden değerli girişimci şirketlerin arasında dördüncü sırada yer aldı. Bununla birlikte Midas, web ve internet teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen başarılı projelerin tanıtılması amacıyla düzenlenen, gelenekselleşmiş Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, “Bankacılık ve Finans” kategorisinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. 20 yılda 41 binden fazla başvurunun değerlendirildiği 20. Altın Örümcek Web Ödülleri’ne, bu sene 1.701 proje başvururken, toplam 251 adet proje finale kaldı. 

Düşük işlem ücreti ve kullanıcı dostu arayüzü ile yatırım yapmayı kolaylaştıran Midas, uygulamanın açıldığı 500. günü devirdiği bugünlerde 200 binden fazla kullanıcıya ulaştı. Son olarak sunduğu yeniliklere Türk Lirası ile para transferi özelliğini ekleyen Midas, bu sayede kullanıcıların TL para transferi ile uygulama içerisinde dolar alımı yaparak ABD borsalarına yatırım yapabilmesini sağlıyor. Midas yakın zamanda Borsa İstanbul şirketlerine yatırım yapmayı da mümkün hale getirerek tek platformda Amerikan borsaları ve BIST işlemi yapılmasına da olanak sağlayacak.

“Amacımız herkesin parasını güvenle büyütebileceği yegâne platform olmak”

Midas CEO’su Egem Eraslan, “Hayata geçirdiğimiz yeniliklerin sektör tarafından takdir görmesi son derece mutluluk verici. Yalnızca 500 günde bu kadar yol almış olmamızı bize güvenen yüzbinlerce kullanıcımıza borçluyuz. Tüm yatırım ihtiyaçlarınız için tek uygulama olmak için çıktığımız bu yolda hayata geçirdiğimiz yenilikleri ödüle layık bulan iki değerli platform Fast Company Türkiye ve Altın Örümcek’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

İlgili Yazılar