Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gateio, Türk kullanıcılara özel VIP etkinliğini başlattı 

Global kripto para borsası Gate.io, Türk kullanıcılara özel VIP etkinliği başlattı.

Komisyon oranlarının düşürüldüğü etkinlikte, kullanıcılar StartUp’larda 10 kat daha fazla kazanma şansı elde ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, ülkeye özel ilk hizmetini Türkiye’de başlattığını duyuran global kripto para borsası Gate.io, şimdi de Türk kullanıcılara özel düzenlediği VIP etkinlikle sahneye çıkıyor. Gate.io, etkinliğe özel, komisyon oranlarını düşürürken, katılımcılara Startup’larda 10 kat daha fazla kazanma şansı sunuyor. Gate.io’nun Türk kullanıcılara özel düzenlediği VIP etkinliğine dair detaylı bilgiler web sitesinde yer alıyor.

Gate.io’nun düzenlediği etkinlikle birlikte VIP seviyelerinde yükselmek artık çok daha kolay hale geliyor. Borsa, VIP seviyeleri için yatırılması gereken USDT tutarlarında yüzde 50 ila yüzde 95 arasındaki oranlarda indirime gidiyor. Kullanıcıların; VIP 2 seviyesi için minimum 1.000 USDT, VIP 10 seviyesi içinse 100.000 USDT yatırması gerekiyor. Ayrıca, katılımcıların VIP seviyelerini yükseltmesi kolaylaşırken, seviyeleri yükseldikçe Startup’lardan elde edecekleri token/coin tutarı da artış gösteriyor.

Gate.io’nun Türkiye’ye özel düzenlediği VIP etkinliği 3 Eylül 2022’ye kadar devam ediyor. Etkinliğe katılabilmek için form doldurmak yeterli oluyor. Her kullanıcının, formu doldurmadan önce, başvuracağı VIP seviyesine uygun USDT yatırması ve KYC 1 doğrulamasını yapması gerekiyor. 

VIP etkinliği kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor

Gate.io’nun Türk kullanıcılara özel düzenlediği VIP etkinliği, katılımcılarına VIP seviyelerini kolayca yükseltme ve daha fazla Startup katılım hakkı kazanma gibi ayrıcalıklar sunuyor. Etkinliğe katılan kullanıcılar kolaylıkla VIP 10 seviyesine ulaşıp, 0 komisyon avantajından yararlanabiliyor. Üstelik etkinlik kapsamında işlem ücreti de daha az ödeniyor.

VIP etkinliğine katılım sağlayan kullanıcıların hesaplarına gereken tutarda USDT yatırdıktan sonra en az bir kez işlem yapması gerekiyor. VIP seviyesi yükseltildikten sonra bir hafta içinde yatırdığı USDT’yi geri çeken kullanıcıların VIP seviyeleri eski haline getiriliyor. Öte yandan her kullanıcı kazandığı VIP seviyesini bir hafta kullandıktan sonra daha üst VIP seviyelerine daha fazla USDT yatırarak ulaşabiliyor.

İlgili Yazılar