Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Tek dokunuşla mükemmel köpüklü kahve deneyimi

Melitta’nın ödüllü tam otomatik kahve makinesi Latticia OT şimdi Türkiye’de…

Müdavimi olduğu Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato gibi lezzetleri evde hazırlamanın hayalini kuran kahve severler için, Melitta’nın ödüllü tam otomatik kahve makinesi Latticia OT şimdi Türkiye’de…

Dünyanın önde gelen kahve ve kahve ürünleri markası Melitta, uzmanlığının geldiği en son nokta olan Latticia OT Tam Otomatik Kahve Makinesini Türkiye pazarına sundu. Kalite, tasarım, kullanım kolaylığı ve işlevsellik bakımından ‘2022 yılının En İyi Ürünü’ seçilerek Plus X ödülüne değer bulunan Melitta Latticia OT, müdavimi olduğu kahveyi ev ortamında kolayca hazırlamak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Süt köpüklü kahve severlere…

Kahve severlerin dışarıda yaşadıkları süt köpüklü kahve deneyimini evlerine taşıyan Melitta Latticia OT, LATTE Perfection çift köpürtme sistemi teknolojisi sayesinde yüksek sıcaklıkta, mikro ince gözenekli ve yoğun süt köpüğü elde edilmesini sağlıyor. Süt köpürtücü kullanmaya gerek bırakmayan makine, sütlü kahve yapımını da kolaylaştırıyor. Yoğun kıvamdaki sıcak süt köpüğüyle kahvenin ağızda bıraktığı nefis tat, kahve severlerde bir tutkuya dönüşüyor. 

Tek dokunuşla Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato ve süt köpüğünün kolayca hazırlanmasına imkan veren makine, en ideal şekilde koordine edilmiş su ve kahve etkileşim süresi sayesinde çok daha aromatik bir kahve keyfi yaşatıyor. Kahvenin sertliği ve öğütme derecesi, kişisel zevklere göre ayarlanabiliyor. Kullanıcı dostu makine, kullanıcılarına ilk fincandan son fincana kadar istedikleri sertlikte ve mükemmel süt köpüklü kahve hazırlıyor.

Sessiz ve rahat kullanım

Melitta Latticia OT, kahve çekirdeklerini hızlı ve bir fısıltı kadar sessiz şekilde öğütebiliyor. Ekstra büyük su haznesi (1,5 l) ve çekirdek haznesi (250g) ile en küçük alanda bol kahve keyfi yaşatıyor. Sadece 20 cm genişliğinde olmasına rağmen aynı anda iki adet süt ve kahve çıkışı için yeterli alana sahip olan makinede, standart ölçüler dışında istenen miktarda kahve hazırlamak mümkün.

Makinede yer alan servis düğmesi, temizleme ve kireç çözme programına ve diğer ayarlara kolay erişim sağlıyor. Otomatik program sayesinde temizlik ve kireç çözme işleminin ne zaman yapılması gerektiğini bildirerek kullanıcıyı yönlendiriyor. Melitta tam otomatik kahve makinelerinde çok beğenilen bir özellik olan çıkarılabilir ve temizlenebilir demleme ünitesi sayesinde, kullanıcının hijyen konusunu düşünmesine gerek kalmıyor.

2022’nin en iyi ürünü seçildi

Melitta Latticia OT Tam Otomatik Kahve Makinesi, 700’den fazla uluslararası markanın yarıştığı dünyanın en büyük inovasyon ödül organizasyonu Plus X jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ‘2022 yılının En İyi Ürünü’ seçildi.

İki renk seçeneği var

Melitta Latticia OT Tam Otomatik Kahve Makinesi, gümüş ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunuldu.

İlgili Yazılar