Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Zyxel, yeni modem router’ını duyurdu

Zyxel, WiFi 6 standardını ve Triple Play servisler için mesh ağını destekleyen yeni modem router’ını duyurdu.

Zyxel Networks, üçlü oyun servislerine (TV/isteğe bağlı video, IP üzerinden ses, internet) yönelik artan talebi karşılamak için QoS desteğiyle yüksek hızlı internet erişimi sağlayan yeni WiFi 6 destekli modem/router modeli DX3301-T0’ı duyurdu. DX3301-T0, yerleşik 2×2 802.11ax WLAN özelliği ve Zyxel MPro Mesh™ teknolojisi ile kesintisiz WLAN sağlıyor. 4 Gigabit Ethernet portu sayesinde kablolu cihazlar da Zyxel’in yeni modem router’ına bağlanabiliyor.

Yüksek kaliteli ağ performansı gerektiren, çoklu oyun çözümleri veya ilgili işlevlere sahip çözümlerin genellikle maliyetleri yüksektir. DX3301-T0 ile ev kullanıcıları, hem en yeni WiFi 6 standardı hem de ağı destekleyen uygun maliyetli bir üçlü oyun çözümü elde ediyor.

DX3301-T0, köprü veya modem router olarak yapılandırılabiliyor. Köprü modunda, VDSL ve Ethernet arasındaki veri akışını değişiklik yapmadan değiştiriyor. Bu, iş ortamında profesyonel bir güvenlik duvarı bağlamak için önemli bir işlev olarak karşımıza geliyor. Bu özellik DX3301-T0’ı profesyonel DSL bağlantılı ağlar için mükemmel bir çözüm haline getiriyor.

Gecikmesiz yüksek kaliteli bağlantı için WiFi 6

DX3301-T0, 2×2 802.11ax ile 1200 Mbps’ye ve 2×2 802.11ax ile 574 Mbps’ye kadar hızlar sunuyor. Dikey Frekans Bölmeli Çoklu Erişim (OFDMA) ve hüzmeleme (anten) teknolojileri, herhangi bir iç mekânın en uç köşelerine dahi WLAN için yüksek hızlı internet sağlıyor.

Ayrıca, DX3301-T0, dört normal bağlantı noktası ve kablolu modem veya yedek 5G çözümü bağlamak için bir WAN bağlantı noktası içeren toplamda beş Gigabit Ethernet bağlantı noktasına sahip.

Evin her yerinde güçlü internet için ağ kapsama alanı

EasyMesh ile uyumlu olan Zyxel MPro Mesh, kullanıcılara evin her köşesi için kendi kendine optimizasyon yapabilen ve yönetmesi kolay bir Wi-Fi kapsama alanı sağlarken hizmet maliyetlerini de azaltıyor. Kesintisiz Ultra HD ve IPTV akışı ve dolaşımı sunan WX3100 access point /menzil genişletici ile ağ performansı da daha verimli bir hale getirilebiliyor.

Zyxel Networks Türkiye, Yunanistan ve Orta Doğu Perakende Satış Müdürü Mehmet Yılmaz, “DX3301-T0, ayrıcalıklı bir ürün ve bizi pazarda özel bir konuma taşıyor. Bu ürün ile kullanıcılar son derece uygun bir fiyata en son ağ işlevlerine sahip bir modem router sahibi oluyorlar. Aynı zamanda iş ağına güvenlik duvarı bağlamak ve yapılandırmak için yüksek kaliteli bir çözüm sunuyoruz. Hem WiFi 6 standardını hem de ağ özelliklerini destekleyerek, kullanıcıların evlerinin her yerinde hızlı ve güvenilir kablosuz bağlantı hizmetine sahip olmalarını sağlıyoruz” dedi.

İlgili Yazılar