Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Aksigorta’dan, GastroClub ile Lezzetli İş Birliği

Mobil uygulaması ile pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam eden Aksigorta, GastroClub ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, ağustos ayı itibariyle Aksigorta Mobil’i indirerek giriş yapan ilk 20.000 Aksigorta müşterisine 1 yıllık GastroClub üyeliği hediye edilecek. 

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. İndirimli yeme-içme kulübü GastroClub ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta bu kapsamda, ağustos ayı itibariyle Aksigorta Mobil’i indirerek giriş yapan ilk 20.000 Aksigorta müşterisine, 2.200 TL değerindeki 1 yıllık GastroClub üyeliğini hediye edecek. Aksigorta müşterileri, kampanyadan Aksigorta Mobil uygulamasından verilecek kod ile yararlanabilecekler.

Gerçekleştirilen iş birliği ile Aksigorta müşterileri; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Çeşme ve Bodrum gibi 15 şehirde Tribeca, Köşebaşı, Wagamama, Gram, Cremeria Milano, Krispy Kreme, Bisquitte, Le Pain Quotidien gibi şehrin seçkin restoranlarının yer aldığı 1.200’den fazla noktada %50’ye varan indirimlerin sahibi olacak.

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunuyor. Bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor. Yeme-içme kulübü GastroClub’ın yanı sıra Autoking, Züber, DogGo, Kidolog, Petopy, Pronet, e-taşın ve lastik.com.tr ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlıyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Pepsi rPET Şişelerine Önemli Ödül

PepsiCo’nun en büyük operasyonlarından biri olarak öne çıkan PepsiCo Türkiye, pep+ stratejisi doğrultusunda yaptığı çalışmalarla başarılarına yenilerini eklemeye devam…