Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

KuCoin, Euro işlem çiftleri özelliğini duyurdu 

KuCoin, kripto işlemlerini kolaylaştırmak için Euro işlem çiftleri özelliğini duyurdu.

KuCoin, yeni işlem özelliğinin detaylarını paylaştı. Avrupa’daki kullanıcılarına daha kapsamlı hizmet sunma amacıyla Euro (EUR) tabanlı işlem hizmetini duyurdu. Kullanıcılar bu sayede EUR bazlı kripto para alım satım işlemleri gerçekleştirebilecek.

Dünyanın önde gelen global kripto para borsalarından KuCoin, EUR tabanlı işlem özelliğini duyurdu. KuCoin, Avrupa pazarındaki büyümesinin bir parçası olarak BTC, ETH ve USDT’ye karşı EUR alım satım hizmeti sunacak. 28 Haziran 2022 tarihinden itibaren KuCoin spot piyasasında yeni alım satım çiftleri kullanıma açılacak. Bu sayede kullanıcıların Euro ve kripto para birimleri arasında anında dönüşüm yapmaları sağlanacak.

EUR bazlı itibari para (fiat) çiftlerini destekleyen KuCoin, güçlü bir büyüme sürdürdüğü Avrupa kripto pazarındaki varlığını pekiştirmeyi hedefliyor. Atılan adımın fiat para birimleri karşılığında kripto para birimi satın almanın önündeki engelleri azaltmak ve kripto portföylerini oluşturmak isteyen daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına önemli bir nokta oluşturması amaçlanıyor. EUR tabanlı alım satım çiftlerinin eklenmesi, küresel kripto kullanıcıları için yüksek likidite ve güvenlikle birlikte Euro’dan kriptoya alım satım deneyimi sağlayacak.

KuCoin, 23 Mart 2022 tarihinde itibari para birimlerinden kripto paraya değişim deneyimini (fiat-to-crypto) en sade şekilde sağlamak için SEPA Ödemelerini başlatmıştı. SEPA transferleri aracılığıyla kullanıcılar, “Hızlı Satın Alma” kanalı üzerinden herhangi bir kripto para satın alma işlemi için döviz hesaplarına EUR yatırabilecek.

İtibari Paralarla Kripto Dünyası Arasında Köprü Olmayı Hedefliyoruz

EUR tabanlı işlem özelliğiyle ilgili olarak konuşan KuCoin CEO’su Johnny Lyu, “KuCoin olarak itibari paralarda kripto paralara dönüşüm hizmetlerimize yeni eklediğimiz EUR spot çiftleri bir hafta önce Brezilya realini (BRL) eklememizin ardından bir diğer önemli kilometre taşımızı oluşturuyor. Bunun Avrupa’daki kullanıcılarımıza ve Euro kullanmayı tercih eden kullanıcılarımıza büyük kolaylık sağlayacağını umuyoruz. Bu kadar kısa bir süre içinde spot ticaret çiftleriyle iki fiat para birimi eklemek son derece heyecan verici, bu da KuCoin’in bu yılki stratejilerinin verimli uygulama yeteneğini de yansıtıyor. KuCoin olarak itibari para ve kripto para birimleri arasında güvenli, istikrarlı bir köprü sağlamanın kripto kullanıcılarına daha iyi bir deneyim getireceğine inanıyoruz. Bu yenilikler kripto kitlesinin benimsenmesi için de büyük önem taşıyor. En yakın gelecekte KuCoin, spot piyasada daha fazla itibari para alım satım çiftini desteklemeyi ve böylece küresel kullanıcılar için itibari para ile kripto dünyasını keşfetmek için en iyi yer olmayı planlıyor” dedi.

EUR tabanlı işlemleri kullanıcılara sunan KuCoin, 20 Haziran 2022 tarihinde spot piyasasında doğrudan dönüşümler yoluyla USDT, BTC ve ETH’ye karşı işlem gören Brezilya reali (BRL) işlem hizmetini sunmuştu.

İlgili Yazılar