Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Tempo BPO’nun yeni CEO’su Taylan Akalın oldu

Uçtan uca hizmet veren, inovatif yaklaşımlarla müşteri ve bilgi teknolojileri sunan Tempo BPO’da görev değişikliğine gidildi.

Ocak 2021’den beri Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan, aynı zamanda icra kurulu üyesi olan Taylan Akalın, Tempo BPO’nun yeni CEO’su oldu. Tempo BPO’nun kurucusu Cemal Akar, çalışanlarına yaptığı duyuruda bu kararı almasındaki en büyük etmenlerden birinin yeni bakış açıları getirmenin şirkete katacağı ek faydalar ile Tempo BPO’yu daha ileriye taşıyacağı düşüncesi olduğunu ifade etti. Akalın 1 Temmuz itibariyle yeni görevine başlarken, Cemal Akar ise Tempo BPO Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarına devam edecek.

Taylan Akalın kimdir?

2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Akalın, 2010 yılında Galatasaray Üniversitesi’nde işletme yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Philips şirketinde iş yaşamına başlayan Akalın burada çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Ardından sırasıyla Canon Eurasia’da ve Atos’ta görev alan Akalın Türkiye’de dahil farklı ülkelerde satış ve pazarlama görevlerinde pek çok başarılı işe imza attı. 2017’de Digimer Bilişim Hizmetlerini kurarak farklı sektördeki şirketlerin dijital dönüşüm projelerine destek verdi. Ocak 2021’den bugüne Tempo BPO’da Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Akalın, Türkçe ve İngilizce biliyor. Taylan Akalın, 1 Temmuz 2022’den itibaren Tempo BPO’da CEO’luk görevini üstlenecek.

İlgili Yazılar