Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Visa ve Fuudy’den Lezzetli İş Birliği

Fuudy, seçkin restoranlarda iyi yemek deneyimini Visa indirimiyle buluşturuyor.

İyi yemek tutkunlarının tercihi Fuudy, seçkin restoranlarda iyi yemek deneyimini Visa indirimiyle buluşturuyor. 15 Haziran’a kadar Visa kartını Fuudy uygulamasında “Tek Tıkla Öde” seçeneğine kaydedenler %15 avantajlı fiyatların tadını çıkartıyor.

Şehrin seçkin lezzetlerini online sipariş uygulamasıyla sizlerle buluşturan Fuudy, kullanıcılarına lezzetli ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Overdose, Vanilla Rococo, İnari, Fiko, Lucca gibi 150’si sadece Fuudy’de olan binlerce restoranın en özel tatlarını adresinize teslim eden uygulamanın, Visa ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde lezzet tutkunları seçkin menülere avantajlı fiyatlarla ulaşıyor.

Üstelik Visa indirimine ek, Yapıkredi Crystal Kart kullanıcılarına %20, Adios Premium & World Platinum kullanıcılarına %10 indirim ayrıcalığı da bulunuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Fexobit, 9 coini daha listeledi

Fexobit, listesine yeni eklediği coinler ile yatırımcılara sunduğu fırsat alanını genişletiyor. Listesindeki coinlere Storj (STORJ), Synthetix (SNX), ANKR…
Devamını oku

Papara ile CarrefourSA İş Birliği

Finansal işlemlerini ayrıcalıklı olarak zaman ve efor sarfetmeden gerçekleştiren kullanıcılar, Papara Lite Card’ını CarrefourSA’lardan alabilecek ve Papara hesabına…