Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Hitit, 2021 satış performası ile birinci oldu

Hitit, Sales Network tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Best of Sales Awards (BoSA)’dan iki ödülle döndü.

99 kurumsal üyeye sahip Sales Network’te, bağımsız juri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucu Hitit, 2021 yılındaki satış rakamları ile Satış Performansı kategorisinde birinciliğe layık görüldü. 2021 yılında 13 yeni partner ile anlaşma imzalayarak %36 büyüme gösteren Hitit, sektörünün çok üstünde bir büyüme grafiği izleyerek birçok farklı sektörden şirketi geride bıraktı ve birincilik ipini göğüsledi. Sosyal sorumluluk projelerinin değerlendirildiği Daha İyi Bir Dünya kategorisinde ise Hitit, çocukların hayatına sporu sürdürülebilir bir şekilde kazandıran Uçan Raketler projesi ile ikinciliğe layık görüldü.

18 Mayıs 2022 / İSTANBUL- Havayolu ve seyahat sektörünün öncü teknoloji sağlayıcılarından Hitit, ödüllerine yenilerini ekledi. Satış alanında üstün performans getiren proje, uygulama ve yaklaşımları ödüllendirmek için Sales Network Platformu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Best of Sales Awards (BoSA) yarışmasının Satış Performansı kategori birincisi Hitit oldu. Bağımsız juri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucu birincilik ipini göğüsleyen Hitit, 2021 yılından %36’lık büyüme performansı ile bu ödüle layık görüldü. Somut büyüme verileri ve bu büyümenin ardındaki güçlü strateji ile jüri tarafından birinci seçilen Hitit, farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok ulusal ve uluslararası şirketi geride bırakarak ödülü kazanmaya hak kazandı.

Best of Sales Awards ödüllerinin Daha İyi Bir Dünya kategorisine de sporu çocuklarla birleştiren, sporda fırsat eşitliğini gözeten ve öğretmenlere verdiği antrenörlük programı sayesinde sürdürülebilirliği sağlayan Uçan Raketler projesi ile katılan Hitit, bu alanda da ikinciliğe layık görüldü.

17 Mayıs 2022’de Uniq İstanbul’da gerçekleşen törende kazanılan ödülleri Hitit adına Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç aldı. Pandeminin sürdüğü 2021 yılında, yeni anlaşmalar ile hizmet verdikleri şirket sayısını %36’lık bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaağaç “Bugüne kadar kendi sektörümüzde birçok ödüle layık görüldük. Ancak; hemen hemen her sektörden, kendi alanında önde gelen ulusal ve uluslararası markaların değerlendirildiği bu ödüle layık görülmek bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı. Hitit, önümüzdeki günlerde 28’inci yaşını kutlayacak. Geride kalan yıllarda işimizi iyi yapmaya ve verdiğimiz hizmet ile sektörümüzde tanınmaya odaklandık. ‘B2B’ bir marka olarak, yaptığımız işin katma değerinin anlaşılması bizleri çok mutlu etti”

Yeni anlaşmalarla 2021’i de %36 büyümeyle kapattık

“Pandeminin başında ülkeler sınırlarını kapattı ve dünyanın her yerinde hava ulaşımının kesintiye uğradığı, bilinmezliklerle dolu bir dönem geçirdik. Buna rağmen, yaptığımız yeni anlaşmalar ile hizmet verdiğimiz firma sayısında 2020’yi %50, 2021’i de %36 büyümeyle kapattık. Ayrıca, 2022’nin başında halka arz olduk ve büyümeye çok daha emin adımlarla devam ediyoruz. Sürdürülebilirlik politikalarımız kapsamında sosyal sorumluluk projelerine de çok büyük önem veriyoruz. Yaklaşık dört yıldır sürdürdüğümüz Uçan Raketler projemiz ile Çorum’dan çıktığımız yolda, 4 ilden 115.000 çocuğa ulaştık ve 273 öğretmeni masa tenisi antrenörü yaptık. Öğretmenleri de eğiterek, projeyi sürdürülebilir hale getirdik. Uçan Raketler ile tüm Türkiye’yi dolaşmak ve daha sonra hizmet verdiğimiz ülkeler başta olmak üzere projeyi yurt dışına taşımak en büyük hedefimiz…” dedi.

İlgili Yazılar