Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Zyxel Networks Türkiye’de Mehmet Yılmaz’a global sorumluluk

Mehmet Yılmaz, Zyxel Networks Türkiye Perakende Satış Müdürü görevine ek olarak Yunanistan ve Orta Doğu bölgesinin perakende ve e-ticaret satış operasyonlarının yönetiminden sorumlu kişi oldu.

2017 yılı Aralık ayından beri Zyxel Networks Türkiye Perakende Satış Müdürü olarak görev alan Mehmet Yılmaz’ın bölgesel olarak sorumluluğu arttı. Yılmaz, yeni dönemde Türkiye’ye ek olarak Yunanistan ve Orta Doğu bölgesinin de Perakende ve E-Ticaret satış operasyonlarını yönetecek.

Mehmet Yılmaz Kimdir?

Yaklaşık 15 yıllık profesyonel iş yaşamına 2006 yılında Xerox Türkiye bünyesinde “Bayi Kanalı Satış Yöneticisi” olarak adım atan Mehmet Yılmaz, 2011 yılında Airties’da “Distributör ve Perakende kanallarından sorumlu Satış Müdürü” olarak görev yaptı. 2017 yılında Zyxel Networks Türkiye’de “Perakende Kanalı Satış Müdürü” olarak çalışmaya başladı. Üniversite eğitimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri bölümünde tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi  İşletme Yüksek Lisans eğitimi alan Yılmaz, iyi derecede İngilizce biliyor.

İlgili Yazılar