Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HONOR, Çin’de en çok satış yapan akıllı telefon markası oldu

Yapılan son pazar araştırmalarına göre HONOR, mart ayında yaptığı satışlar ile Çin’de en çok satan akıllı telefon markası olmayı başardı.

Küresel akıllı cihaz üreticisi olan HONOR, son dönemde çıkardığı yenilikçi ürünlerle Çin’de en çok satış yapan akıllı telefon markası oldu. Pazar araştırma şirketi CINNO Research verilerine göre HONOR, Mart 2022’de rakiplerini geride bırakarak ilk sıraya yerleşti.

Yapılan bu araştırmaya göre en yakın rakibine 100.000 birim fark atmayı başaran HONOR, bir önceki yılın aynı ayına göre akıllı telefon satışlarını yüzde 143,6 oranında artırdı. CINNO Research raporuna göre HONOR, 2022’nin ilk çeyreğinde Çin’de en büyük ilk üç akıllı telefon üreticisi arasında ikinci sırada yer aldı. 2022 yılına güçlü bir başlangıç yapan, küresel pazarlara daha fazla ürün getirmeyi ve dünya çapında satışlarını iki katına çıkarmayı hedefleyen şirket, bu satış başarısı ile hedefi doğrultusunda ilerlediğini de gösterdi.

Global pazarlara daha fazla ürün  

HONOR, küresel çip tedariği sorunu gibi sektör genelindeki zorluklar karşısında istikrarlı büyümeyi sürdürmek için önemli uluslararası pazarlara odaklanacak. HONOR 50’yi 49 ülkede kullanıcılara sunan şirket, bu yıl akıllı telefonda HONOR Magic Serisi, bilgisayar modellerinde de HONOR N Serisi ve HONOR X Serisi dahil olmak üzere dünya çapındaki pazarlara daha fazla ürün getirmeyi planlıyor.

HONOR’un 11 bini aşkın iş gücünün yarısından fazlası Ar-Ge personeli ve bu iş gücü şirketin teknolojik büyümesine önemli katkı sunuyor. HONOR’un ayrıca biri Fransa’da ve biri Japonya’da olmak üzere altı Ar-Ge merkezine ek olarak 100’ün üzerinde inovasyon laboratuvarı da bulunuyor.

İlgili Yazılar