Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Simon-Kucher & Partners’ta Üst Düzey Atama

Simon-Kucher & Partners Global Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı Mert Terzioğlu’na bölgesel sorumluluk verildi.

Mert Terzioğlu mevcut görevlerine ek olarak Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölge Başkanlığı sorumluluğunu üstlendi.

Uluslararası yönetim danışmanlığı şirketi Simon-Kucher & Partners Global Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı olarak görev yapan Mert Terzioğlu, mevcut görevine ek olarak Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölge Başkanı olarak atandı. 

Simon-Kucher & Partners bünyesinde görev yapan 9 global yönetim kurulu üyesinden biri olan Terzioğlu’na bölge başkanı sorumluluğunun verilmesinde Türkiye’de yaratılan başarılı büyüme hikayesinin etkili olduğu bildirildi.  Uluslararası yönetim danışmanlığı şirketi Simon-Kucher & Partners’ın son dönemde en yüksek büyümeyi yakaladığı ülke olan Türkiye, kurum içindeki stratejik konumunu da gösteren bu atama ile global ve bölgesel stratejilerde daha etkin olacak. Terzioğlu, artan sorumluluk alanıyla birlikte yeni dönemde Türkiye’de yakalanan başarıyı Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine taşıma hedefiyle çalışacak.

Mert Terzioğlu Kimdir?

Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra University of Rochester, Simon School of Business’ta pazarlama alanına odaklanarak İşletme alanında master derecesi aldı. Kariyerine Bausch & Lomb’da strateji, fiyatlandırma, satış ve pazarlama danışmanı olarak başladı. 2010 yılında Simon-Kucher’in Boston ofisinde çalışmaya başlayan Terzioğlu, büyüme stratejileri, ciro yönetimi, stratejik fiyatlandırma, prim sistemleri, pazara giriş stratejileri, dijital strateji ve fiyat optimizasyonu alanlarında uzmanlığını B2B ve B2C alanlarında faaliyet gösteren çeşitli şirketlere danışmanlık yaparak aktardı.

İlgili Yazılar