Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sompo Sigorta yeni nesil asistanı Sensei’yi kullanıma sundu

Sompo Sigorta’nın dijital dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği son hizmeti yapay zeka tabanlı Chatbot projesi Sensei oldu.

Sompo Sensei, iş süreçlerini kolaylaştırmak ve müşteri taleplerini sonuca ulaştırmak adına çağrı merkezi ile entegrasyonlu şekilde çalışacak. Müşterinin hareketlerini takip ederek uygun alanlara yönlendirme ve proaktif çözümler sunma özellikleriyle ön plana çıkan Sompo Sensei, 7/24 ulaşılabilen dijital bir asistan görevi üstlenecek.

Kurumsal ve bireysel sigortacılık sektörünün öncü markası Sompo Sigorta, ihtiyaca dönük çözümlerle müşteri memnuniyetini artıran çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, dijital dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği yeni chatbot uygulaması Sompo Sensei ile müşteri hizmeti süreçlerine verimlilik ve hız katıyor.

Japonca’da “usta, öğretmen” anlamına gelen Sensei, Sompo Sigorta müşterilerinin hizmet alma sürecini hızlandıracak, hizmet kalitesini artıracak ve 7/24 ulaşılabilen dijital bir asistan görevi üstlenecek.

“Sompo Sensei” deneyimi iyileştirmeyi amaçlıyor

Dijital platformları bütünsel bakış açısıyla ele alan Sompo Sensei, müşterilerin dijital yolculuklarındaki tüm sigorta ihtiyaçlarında yol göstererek yaşadıkları deneyimi iyileştirmeyi amaçlıyor. Sensei sayesinde müşteriler, destek alma ihtiyacı duydukları işlemlerinde self-servis olarak hizmet alabiliyor.

İlgili Yazılar