Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Bu Yılın RED DOT Kazananı LG Oldu

LG Electronics (LG), prestijli yıllık tasarım ödülleri programında başarısını bu yıl da sürdürerek Red Dot’tan 25 ödülle döndü.

LG’nin RED DOT Jurisini etkileten ürünleri arasında, Üç Best of the Best ödülüne layık görülen yükseltilebilirlik seçeneğine sahip LG çamaşır makinesi ve kurutma makinesi, yeni LG OLED TV ve LG DualUp Monitor Ergo bulunuyor.

LG çamaşır ve kurutma makinesi çiftleri olağanüstü performans, minimalist bir “düz” tasarım sunuyor ve hatta her müşterinin benzersiz ve değişen ihtiyaçlarını karşılamak için versiyonu yükseltilebiliyor. Best of the Best Ödülü alan ürünlerden bir diğeri, bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan yeni LG lifestyle OLED TV modeli. LG’nin Lifestyle OLED TV serisinin bir parçası olan bu çarpıcı yenilik, maksimum çok yönlülük, şık mekansal entegrasyon ve işleri halletmek için daha uygun yollar sunuyor.

LG’nin bu yıl üçüncü Best of the Best Red Dot ödülüne layık görülen LG DualUp Monitör Ergo, daha fazla ergonomik konforla üstün bir ekran deneyimi sunmak için tasarlandı. 16:18 en boy oranı, 2.560 x 2.880 çözünürlüklü ekran, şık, pratik tasarım ve gelişmiş bağlantı özelliklerine sahip DualUp Monitor Ergo, çoğu masaya güvenli bir şekilde kenetlenen ultra ayarlanabilir ve yerden tasarruf sağlayan LG Ergo standı ile kullanıcı konforunu artırıyor.

Ayrıca LG PuriCare AeroTower hava temizleyici ve LG tiiun, Yenilikçi Ürün kategorisinde ödüllendirildi. Bu yılki ödüllerde onurlandırılan diğer LG ürünleri arasında, estetik açıdan hoş ve kullanıcı odaklı olmaları nedeniyle övülen LG One:Quick Flex hepsi bir arada ekran çözümü, LG UltraGearTM oyun dizüstü bilgisayarı, LG OLED evo Gallery Edition ve diğer OLED evo TV modelleri yer alıyor.

Ürün tasarımı, iletişim tasarımı ve tasarım konseptleri için en prestijli yarışmalardan biri olan Red Dot Ödülü’nün Red Dot kazanan logosu, dünya çapında saygın bir kalite işareti olarak görülüyor. Bu yıl yaklaşık 7.800 ürün jürinin değerlendirmesine sunuldu.

LG Electronics’in Yaşam İnovasyonu Tasarım Merkezi kıdemli başkan yardımcısı ve yönetici başkanı Lee Chul-bae, “Bu yıl da birçok yeniliğimizin Red Dot tarafından onaylanmasından dolayı çok mutluyuz. En iyi kullanıcı deneyimlerini ve en estetik değeri sunan tasarım, her zaman için çabaladığımız bir konu, bu nedenle çabalarımızın dünyanın en iyi tasarım ödül programlarından biri tarafından tanınması çok anlamlı” dedi.

İlgili Yazılar