Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gedik Yatırım’a “En İyi İşveren” ödülü

Gedik Yatırım Türkiye’de Y Kuşağı’na hitap eden en iyi işverenler listesine girdi.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, çalışanına değer veren insan kaynakları stratejisiyle, yeni bir ödülün daha sahibi oldu. Şirket, işyeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün “Y Kuşağına Hitap Eden En İyi İşverenler 2022” listesine girdi.

“Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022” ödülü almaya hak kazanan Gedik Yatırım, yerel ve küresel 33 şirketin yer aldığı listenin “250-499 Çalışan Kategorisi”nde en iyi 5 işverenden biri olarak “Great Place to Work” sertifikasını aldı. Sertifika, Great Place to Work Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan firmalara veriliyor.

Listeyi, Y kuşağı çalışanlar belirledi.

Çalışanlarının enerji ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaran ve yeteneklerini sergilemeye uygun bir iş ortamı yaratan Gedik Yatırım, kurumuna bağlı çalışanlara sahip olma prensibini benimsiyor. Geleceğe yönelik stratejik hedefleri doğrultusunda yeni mezunlara kariyer imkanı sunarak, gençlere yatırım yapan şirket, dinamik ekibiyle de sektördeki çalışan sayısı sıralamasında birinci sırada yer alıyor. Güvenilir, etik değerlere bağlı, değişime açık, girişimci, yenilikçi ve bunlara ulaşmak için yüksek tempoda çalışan, iş birliğine açık, çalışılmaktan mutluluk duyacakları bir topluluk olmak Gedik Yatırım’ın insan kaynakları politikasının temel odağını oluşturuyor.

“Best Workplaces for Millennials Turkey 2022” listesi, 253 şirket ve 139 bin 96 çalışanla yapılan analizi kapsıyor. Toplamda 92 bin 162 kişiden oluşan anket katılımcısı içinden Y kuşağı katılımcılarının sayısı 38 bin 869 oldu. Yüzde 41 gibi yüksek olan bu oran, Y kuşağının iş dünyasındaki ağırlığını açıkça gösteriyor. Liste belirlenirken çalışanlar, Trust Index® anketindeki 60’tan fazla soruya yanıt verdi ve elde edilen veriler analiz edilerek 2022 yılında Y kuşağı için en iyi verenler belirlendi. Gedik Yatırım’ın “250-499 Çalışan Kategorisi”nde en iyi 5 işverenden biri olduğu çalışmanın bir sonraki listesi, 19 Nisan 2022’de açıklanacak.

İlgili Yazılar