Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Madame Coco, RELEX Solutions ile iş birliği yaptı

Madame Coco, tüm dünyada perakende optimizasyonu çalışmalarını yazılımın öncü şirketlerinden Relex Solutions’a emanet etti.

Ev tekstili ve dekorasyonu markası Madame Coco; operasyon süreçlerini otomatikleştirme ve optimize etme hedefiyle, bütünleşik perakende planlama çözümleri alanında uzman yazılım firması RELEX Solutions ile anlaştı. RELEX Solutions, Madame Coco’ya global arenada çok kanallı tedarik zincirlerini yönetme ve gelecekteki büyümesini destekleme konusunda yazılım desteği sağlayacak. Türkiye dahil 18 ülkede faaliyet gösteren Madame Coco, bu kapsamda bir yandan büyümesine devam ederek global liderliğe koşarken, bir yandan da sürekli değişen piyasa koşullarına çevik bir şekilde uyum sağlamayı ve kârlılığını sürdürmeyi hedefliyor.

Relex Solutions ile geliştirilen iş birliği ile, tedarik zincirindeki detayları kolaylaştırmak ve iş akışını rahatlatarak her zaman doğru ürünü, doğru müşteriye, doğru yerde sunabilmek mümkün olacak. Relex Solutions, Madame Coco’nun Türkiye, Avrupa ve Asya’daki mağazalarında, e-ticaret kanallarında ve dağıtım merkezlerindeki tüm tedarik zinciri planlamalarını yönetecek.

Madame Coco’nun globalleşme hedefinin altını çizen Madame Coco Genel Müdürü Cemal Cem Işık;Vizyonumuz, sektörümüzde Türkiye’de olduğu gibi dünyada da en çok alışveriş yapılan, en çok tavsiye edilen, en çok beğenilen ve akla ilk akla gelen ev tekstili ve dekorasyon markası olmak. Sadece on yılda, 350 mağaza ve 18 farklı ülke ile tüm dünyada 100 bin metrekarenin üzerinde mağaza alanına ulaştık. Ürünlerimiz ile müşterilerimizin kalbine dokunurken yaptığımız teknoloji yatırımları ile de bu hedefimizi kuvvetlendiriyoruz. Relex Solutions ile ortaklığımız, çağın gereği olan teknoloji alanında yaptığımız önemli yatırımlardan biri oldu. Bu yatırımın küresel, çok kanallı tedarik zincirimizi daha iyi yönetmeye yardımcı olacağına ve gelecekteki büyümemizi destekleyeceğine inanıyoruz. Relex Solutions iş birliğimizden büyük mutluluk duyuyor ve sektörün tamamı için iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Monster Notebook’da üst düzey atama

Monster Notebook, Alex Gilpin’in Ar-Ge Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu. Monster Notebook, sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan…