Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HyperX, SPACE Stockholm Ortaklığını Duyurdu

HP Inc.’in oyun çevre birimi ekibi, oyun ve e-sporda marka lideri HyperX, dünyanın en büyük dijital kültür merkezi olan Space ile olan resmi ortaklığını duyurdu.

İsveç’in başkenti Stockholm ‘ün kalbinde yer alan Space, çevrimiçi toplulukları tek bir çatı altında bir araya getirerek, iki katı tamamen HyperX çevre birimleriyle kurulmuş 400’den fazla oyun istasyonuyla, benzersiz bir deneyim sunuyor.

Yedi katlı oyun ve müzik merkezinin alt kısmında yer alan Kuzey Avrupa’nın en büyük kalıcı espor arenası Space, tüketicilere dünyaca ünlü DJ Avicii ‘nin yaşam ve müzik kariyeri boyunca ürettiği tüm çalışmalarla bir yolculuğa çıkma fırsatı sunmasının yanı sıra, eğitim ve toplantılar için tasarlanmış farklı alanlar, Japon ve Kore barları dahil olmak üzere, çeşitli bar ve kafelerde dinlenme fırsatı da sunuyor.

HyperX EMEA Başkan Yardımcısı Paul Leaman, “Dijital kültür ve şirketimizde çok önemli olan sürdürülebilirlik, kapsayıcılık ve eşitlik hedefleri nedeniyle ortak paydada olduğumuz Space ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Son karar verilmeden önce ürünlerimizi sıradan ve profesyonel oyunculara test etmeleri, değerlendirmeleri ve ne kadar beğendiklerini görmeleri için verdik ve sonuç çok olumluydu, şu anda bizler bu yaratıcı alanın bir parçasıyız ve yüzlerce insan HyperX ürünlerinin keyfini çıkarabilir” dedi.

Space Portal ve Oyun Müdürü Peter Ahnegård yaptığı konuşmada; “Dünyanın en büyük çevrimiçi oyun merkezi Space’i kurarken birinci sınıf oyun ekipmanlarıyla donatmamız gerektiğini biliyorduk. Space’in HyperX ile ortaklık kurabilmesi ve oyun istasyonlarımızı oyun aksesuarlarıyla donatabilmesi bizi son derece mutlu ediyor. HyperX, Space’in oyun sunumunu geliştiren, son teknolojiye sahip, çok tanınmış bir oyun markasıdır” dedi.

Yıllar boyunca toplulukların deneyimlerini geliştirirken oynanabilirlik ve konfor sağlayan, çevre birimleri üreterek dünya çapında itibar kazanan HyperX, artık dijital kültür merkezini ziyaret eden tüm oyuncuların kullanımına sunulacak. Oyuncular, Alloy oyun klavyelerinden Pulsefire oyun mouselarına ve 2015’teki lansmanından bu yana e-sporla eş anlamlı hale gelen ikonik Cloud II kulaklıklarının da yer aldığı HyperX oyun ekipmanlarına erişebilecekler.


Ayrıca QuadCast ve QuadCast S mikrofonları, Cloud Flight ve Cloud II kablosuz kulaklıkları, Pulsefire Haste mouse ve çok daha fazlasının da yer aldığı HyperX çevre birimleri satın alınabilecek.

İlgili Yazılar
Devamını oku

OMIX, X3 Modelini Piyasaya Sundu

OMIX, X3 modelini teknoloji severlerle buluşturdu. Her bir ürünü ile kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen OMIX, eşsiz tasarım…
Devamını oku

Casper’den 2022’yi domine edecek 5 trend

Casper, 2022’de teknoloji sektörünü domine edecek ve mutlaka takipte kalınması gereken 5 trendi paylaştı. Tarihte ilk masaüstü bilgisayar üretildikten neredeyse…