Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

GoDaddy, KolayBi’ ile iş ortaklığı yapıyor

GoDaddy, Türk startup KolayBi’ ile iş ortaklığına imza attı.

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy (NYSE: GDDY), özellikle küçük işletmeler, startup’lar ve solo girişimcilere yönelik bulut tabanlı bir muhasebe ve finans yazılımı sağlayan ve böylece ofis işlerini optimize ederek üretkenliği ve sürdürülebilirliği artırmalarına yardımcı olan Türk startup KolayBi’ ile iş ortaklığı yaptığını duyurdu. İş ortaklığı kapsamında GoDaddy müşterileri online banka hesabı entegrasyonu yapabilecek; KolayBi’ müşterileri ise GoDaddy ürün ve hizmetlerini kullanabilmenin yanı sıra GoDaddy Yönetilebilir WordPress ve/veya GoDaddy Hazır Web Sitesi, Alan Adı ve E-posta ürünlerini içeren bir Dijital Paket için özel indirimlerden yararlanabilecek.  

KolayBi’ CEO’su Gökhan Boyana konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’deki hem mevcut olan KOBİ’lerin dijital dönüşümleri için hem de ticari hayata yeni giriş yapacak girişimcilerin, dijital mevcudiyetlerine ilk günden başlamaları için daha önceden yapmış olduğumuz iş ortaklıklarına GoDaddy’yi de ekledik. Bu doğrultuda GoDaddy ile yaptığımız bu iş ortaklığının Türkiye’deki bütün işletmelere iyi bir ivme kazandıracağına inanıyoruz.  Bu şekilde Türkiye’nin yanı sıra global pazarlarda da faaliyet gösteren KOBİ sahipleri tam rekabetçi bir altyapıya kavuşmuş olacaklardır.”

Ortaklık kapsamında GoDaddy ve KolayBi’ kullanıcıları için ortak eğitim atölyeleri de düzenlenecek. Atölyelerde GoDaddy, online varlığın nasıl oluşturulacağı ve yönetileceği hakkında bilgi verirken KolayBi’, dijital muhasebe ve ürünlerinin nasıl kullanılabileceği hakkında bilgi verecek.

GoDaddy MENAT Genel Müdürü Selina Bieber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “GoDaddy olarak Türkiye’deki küçük işletmelerin ve girişimcilerin, günümüzde girişimlerin büyümesinde önemli bir adım olan online varlıklarını oluşturmalarına ve yönetmelerine yardımcı olmaya odaklanıyoruz. Türkiye’deki küçük işletme sahiplerinin ve girişimcilerin işlerini daha sorunsuz yürütmelerine yardımcı olmak için muhasebe işlemlerini hızlandırmalarına ve geliştirmelerine destek olmak doğrultusunda KolayBi’ ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimiz için özel teklifler sunmanın yanı sıra, kullanıcıların tekliflerimizden daha iyi yararlanmasını sağlamak amacıyla eğitim içeriği ve atölye çalışmaları konusunda da KolayBi’ ile iş birliği yapacağız.”

İlgili Yazılar