Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Teknolojik bir yeni yıl hediyesi arayanlar için iyi bir alternatif Acer Swift 1

Acer’ın dizüstü bilgisayarı Swift 1, hafifliği ve inceliğiyle dikkat çekiyor.

Estetik, dayanıklılık ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu göz alıcı ultra taşınabilir cihaz yeni yılda teknoloji tutkunu sevdiklerinizi mutlu etmek için çok iyi bir hediye alternatifi olacak.

Uzun pil ömrü sayesinde verimlilikten feragat etmek istemeyen ama aynı zamanda da ince, şık ve estetik bir görünümü de beraberinde taşımak isteyenlerin tercihi Acer Swift 1(SF114-34), kullanıcılara günlük görevlerinde başarıyla hizmet ediyor. Okul ödev ve projelerinde öğrencileri, ev kullanıcılarını, hatta ofis dışında olmayı tercih eden ve uzun pil ömrüne ihtiyaç duyan ofis çalışanlarını cezbeden Swift 1, hafifliği ve inceliğiyle dikkat çekiyor.

Her yere kolaylıkla taşınabilen bir dizüstü bilgisayar

1,5 cm’den ince şık metal kasası ve kompakt yapısıyla öne çıkan Swift 1, günlük internet kullanımı, ofis yazılımları, film, dizi ve müzik gibi eğlenceli içerikler için ideal bir deneyim sunuyor. Intel® Pentium Silver N6000 işlemciden güç alan dizüstü bilgisayar, 1,3 kg ağırlığıyla her yere kolaylıkla taşınabiliyor. 4 GB RAM ve 256 GB SSD’ye sahip Swift 1’in gövdesinde yerleşik olarak bulunan parmak izi okuyucu, hızlı ve güvenli bir şekilde, parolaya gerek kalmadan kimlik doğrulamayı sağlıyor. Çift bantlı 2×2 Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) üzerinden en son teknolojiyle kablosuz ağlara daha hızlı bağlantı imkânı sunan dizüstü bilgisayar, hızlı veri aktarımı için USB-C™ ve 1. Nesil USB 3.2 gibi çok sayıda bağlantı noktasına sahip.

Görüntü deneyimine konfor katan teknolojiler

14 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) ekrana sahip olan Swift 1’in IPS özellikli ekranı, 170 derecelik açılarla izleme konforu sunuyor. İnce ekran çerçevesiyle yüzde 84’lük ekran gövde oranına sahip olan cihaz kullanıcıların ekran deneyimini daha da zenginleştiriyor. Swift 1’nın Acer ExaColor™ ve BlueLightShield™ özellikleri bir yandan ekranın ürettiği renkleri geliştirip diğer yandan da göz yorgunluğu azaltıyor. Net ve temiz ses üretiminde iddialı olan Acer TrueHarmony™ teknolojisi ekran deneyimini daha da zengin hale getiriyor.

Etkileyici pil ömrü ile gün boyu kullanım

İncecik kasasında tüm gün verimlilik arayan kullanıcıları cezbedecek özelliklere sahip olan Swift 1, etkileyici bir kullanım süresi vadediyor. Ultra ince dizüstü bilgisayarın 15 saatlik uzun pil ömrünü sağlayan güçlü bataryası, tek şarjla sabahtan geceye kadar kullanıcıları destekliyor. Hızlı Şarj özelliğiyle ise yalnızca 30 dakikalık şarjın ardından 4 saate kadar pil ömrü elde etmek mümkün.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer Swift 1 (SF114-34), gümüş gri renk seçeneğiyle ile 6.909 TL’lik fiyatıyla satışta.

İlgili Yazılar