Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Micro Focus Türkiye & Yunanistan’ın ülke müdürü Zafer Akın oldu

Zafer Akın, Micro Focus Türkiye & Yunanistan’ın ülke müdürlüğü görevine getirildi.

Micro Focus Türkiye Satış Direktörü olarak görev yapan Zafer Akın, Micro Focus Türkiye & Yunanistan Ülke Müdürü olarak atandı. Akın, Kasım ayı itibarıyla, International (Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Latin Amerika) bölgesinde, yönetim ekibinin üyesi olarak Micro Focus International İş Stratejileri ve Pazara Gidiş Dönüşüm Direktörü olarak atanan Deniz Kırca’dan boşalan ülke müdürlüğü görevini üstlendi. Akın’ın bu atamasında sorumluluğundaki Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs’taki iş hacminin çok hızlı büyümesine olan önemli katkısı ve satış ekiplerini yönetmekteki başarısı etkili oldu.

Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesine sahip olan Zafer Akın, önce Procter & Gamble ve Kraft Foods’da satış ve pazarlama görevlerinde çalıştı. 2007 yılında HP’ye katılan Akın, 2007-2014 yılları arasında HPE’de Pazarlama, İş Danışmanlığı ve Müşteri Yönetiminde bölgesel ve yerel çeşitli görevler aldı. Daha sonra SAS ve SAP’de Kıdemli Satış  Yöneticisi olarak çalıştı ve 2019’un başlarında Micro Focus’a katıldı.

Son 15 yılda önde gelen küresel teknoloji şirketlerinde çeşitli roller üstlenen Zafer Akın, geniş bir coğrafya ve farklı sektörlerdeki  müşterilerde çok yönlü bir deneyime sahip. Yeni görevine dair konuşan Akın, “Dijital dönüşümün vazgeçilmez ve kaçınılmaz olduğu bu dönemde, müşterilerimizin sürekli değişen ve gelişen pazar koşullarına uyum sağlamaları ve dijital dönüşüm yoluyla sürdürülebilir başarıya ulaşmaları için tüm ekibimle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

IBM ve Garanti BBVA iş birliği

Garanti BBVA, operasyonlarda dijital dönüşümü hızlandırmak için IBM’in yapay zeka destekli otomasyon yazılımını seçti. IBM (NYSE: IBM) ve…