Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Daha Fazla Üretkenlik İsteyenlerin Tercihi Acer Aspire 7

Acer Aspire 7, daha fazla üretkenlik isteyen kullanıcıların tüm iş akışını destekliyor.

Acer’ın gelişmiş işlemcisi ve güçlü grafik kartı yanında yüksek hızlı depolama özellikleri ile donatılan dizüstü bilgisayarı Acer Aspire 7 (A715-42G), hem iş hem de eğlence amaçlı kullanım için ideal bir cihaz. AMD Ryzen™ 7 5700U Mobil İşlemci, dizüstü bilgisayarın hızlı ve verimli çalışmasını sağlarken, NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 dizüstü bilgisayar GPU’su sayesinde cihaz gün boyunca ideal bir performans sunuyor.  

Düşük güç tüketimli geniş bant bellekleri ile güç tasarrufu özelliğini bir araya getiren sekiz çekirdekli işlem gücü sunan AMD Ryzen™ 7 5700U Mobil İşlemci, önceki nesil belleklerden iki kat daha hızlı veri işleyebiliyor. Bu sayede dizüstü bilgisayar, tüm süreçleri optimum hızda yürüterek daha fazla görevi tamamlıyor. 

Kullanıcılar, Acer Aspire 7’nin ince çerçeveleri sayesinde 15,6 inç FHD ekrana daha fazla şey sığdırabiliyor. Yüzde 81,61’lik ekran-gövde oranı ise cihazın 144 Hz yenileme hızı sunan göz alıcı ekranına şıklık katıyor.  Acer Color Intelligence™ ve Acer ExaColor™ teknolojileri sayesinde dizüstü bilgisayar daha iyi bir görsel deneyim sunuyor. Acer Color Intelligence™, gama ve doygunluğu gerçek zamanlı olarak dinamik bir şekilde ayarlayarak ekran rengini, parlaklık ve doygunluk değerlerini kırpma ve aşırı doygunluk olmadan optimize ediyor. Acer ExaColor™ ise, sRGB benzeri bir görüntü kalitesi sağlamak için renk sıcaklığını ve kontrast gama değerini ayarlıyor.

En yeni ve hızlı bağlantı teknolojileri ile geliyor

Aspire 7’in zengin bağlantı seçenekleriyle kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, hızlı bağlantı kurabiliyor. Çift bantlı Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi 5’e (802.11ac) kıyasla, ortalama ağ verimini 3 kata kadar artırıyor ve gecikmeyi yüzde 75’e kadar azaltıyor. Tüm bu bağlantı özellikleri sayesinde Aspire 7 kullanıcılarına hızlı iletişimin konforunu sunuyor. 

512 GB PCIe SSD depolama alanı, 16 GB DDR4 belleği ve 4 GB grafik belleği ile gelen Acer Aspire 7 bu özellikleri ile kullanıcılara, görevlerini yerine getirmeleri ve iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ve depolama alanını fazlasıyla veriyor. Cihazın USB-C™ yuvası sayesinde kullanıcılar, SuperSpeed USB 5 Gb/sn üzerinden çok hızlı şekilde veri aktarabiliyor. Bir USB 2.0 bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası ve biri çevrimdışı şarj için kullanılabilen iki SuperSpeed USB 5Gbps Type-A bağlantı noktası olmak üzere cihaz dört adet USB bağlantı noktası içeriyor.  

Profesyonel görünümü ile dikkat çekiyor

2,15 kg ağırlığındaki dizüstü bilgisayar 10 saate varan pil ömrü ile taşınabilirlik konusunda da kullanıcıları memnun ediyor. Koyu renkli sade tasarımı ve arkadan aydınlatmalı klavyesiyle kullanıldığı her ortama uyum sağlıyor. Acer Aspire 7, profesyonel görünümü ile dikkat çekerken, loş ışıklı ortamlarda ideal bir çalışma deneyimi sunuyor. 

Cihazın termal tasarımı dizüstü bilgisayarın ısınmadan ve sessiz bir şekilde çalışması için birçok farklı soğutma modu sunuyor. Kullanıcılar basitçe “Fn+F” kısa yolunu kullanarak fanların sessiz, normal ve performans seçeneklerinde çalışmasını sağlayabiliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Aspire 7 (A715-42G), 16.659 TL’lik satış fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

İlgili Yazılar