Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Markaların iş hayatını kolaylaştıran dijital çözümler

Dijital Gen, markaların iş hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Dijital Gen Kurucusu Sercan Kasım “Günümüzde dijital dönüşüm kurumların uluslararası arenada kendilerinden söz ettirebilmeleri için önemli bir kriter. Türkiye’nin hızla büyüyen yazılım ve teknoloji markası Dijtial Gen kurumlara sunduğu 360 derece dijitalleşme çözümleri ile gelecek dönemde dünyaya açılmayı hedefliyor.” diyor.

Hızlı ve emin adımlarla ilerleyerek, Türkiye’nin lider markalarının tercihi haline gelen Dijital Gen, yazılım alanındaki tecrübesini globale taşımayı hedefliyor.

Türkiye’nin lider markaları Dijital Gen ürünlerini tercih ediyor

Yakın geleceğe dijital dönüşüm ve yeni nesil dijital yaklaşımların damga vuracağını söyleyen Dijital Gen Kurucusu Sercan Kasım, “Türkiye’nin yerli markası olarak globale atacağımız adımlar için hızla yol aldık. Geliştirdiğimiz stratejik yazılım hizmetleri, yerli ve yabancı markaların dijital dönüşümüne katkı sağlayan çarpıcı çözümlerdir.” dedi.

Kısa zamanda hızla yol aldıklarını vurgulayan Kasım, “Ürün veya hizmet ayırt etmeksizin müşterilerimizin dijital dönüşümünü destekleyecek yazılım ürünlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz.” diyor.

Dijital Gen, Türkiye’de hızla büyüyen yazılım ve teknoloji markalarından biri

Yerel anlamda yaptıkları yatırım ile kısa zamanda hızla yol alarak globale açılmayı hedeflediklerini söyleyen Sercan Kasım, “Yakın zamanda Orta Doğu Ülkelerine yaptığı çalışmalarla globale kapılarını aralayan Dijital Gen olarak uluslararası çalışmalarımızda da kendimizden söz ettireceğimize eminiz. Avrupa ve Amerika’da çalışmalar yürüten markalara 360 derece dijital dönüşüm hizmeti sunan lider firmalardan biri olmayı hedefliyoruz.” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Suzuki 100 Yaşında

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, bu yıl 100. yaşını kutluyor. 1920 yılında Michio Suzuki tarafından…