Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HUAWEI Watch GT 3 Satışa Sunuldu

HUAWEI WATCH GT 3 akıllı saatler, Saat&Saat’in mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor.

İşlevsel özelliklerinin yanı sıra şık tasarımlarıyla dikkat çeken HUAWEI WATCH GT 3 akıllı saatler, 2 haftaya varan batarya süresiyle de fark yaratıyor. HUAWEI WATCH GT 3 Elite full şarjla 14 güne, HUAWEI WATCH GT 3 Elegant ile ise 7 güne kadar pil kullanım süresi sağlıyor. HUAWEI WATCH GT 3, bluetooth üzerinden akıllı telefonunuza bağlanarak arama geçmişini görüntüleme, aramaları cevaplama ve reddetme olanağı sunuyor. Dinlediğiniz müziği telefonunuzdan yönlendirebilen HUAWEI WATCH GT 3, telefonunuzdaki çalma listelerini ise hoparlörlerle senkronize edebiliyor.

Artık yolunuzu kaybetmek yok!

HUAWEI WATCH GT 3, egzersiz yaparken koşu bandı, eliptik bisiklet, kürek makinesi gibi farklı spor ekipmanlarına ve uygulamalara bağlanarak egzersiz durumunuzu eşzamanlı olarak değerlendirmenize ve ayarlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca verileri HUAWEI Health uygulaması aracılığıyla kolaylıkla spor uygulamalarıyla senkronize edebiliyor. Hassas çevrimdışı navigasyon ile HUAWEI WATCH GT 3, yol tarifini kaybettiğinizde yolunuzu geri bulmanızı sağlayacak Geri Yönlendirme özelliğine sahip. Siz yeni varış noktaları keşfederken tahmini varış süresi, kalan mesafe ve önerilen rotalar hakkında adeta deneyimli bir rehber gibi sesli önerilerde bulunuyor.

Sağlığınızı yakından takip ediyor

HUAWEI WATCH GT 3, sağlıklı hedefler belirlemenize yardımcı olacak su içme, egzersiz yapma gibi alışkanlıkları da size hatırlatıyor. Uyku rutini oluşturmanıza, nabzınızı izlemenize, nefesinizi düzenlemenize ve stresli olduğunuzda gerginliği azaltmanıza yardımcı olmak için uykunuzu takip edebilen HUAWEI WATCH GT 3, adet döngünüzün yanı sıra vücut durumunuzu da kaydedebiliyor. Kanınızdaki oksijen seviyesini 24 saat boyunca takip eden HUAWEI WATCH GT 3, doğru nabız takibine imkân tanıyor ve kan oksijeni gibi sağlık verilerinin doğruluğunu artırıyor. Cilt Sıcaklığı Dedektörü ise ateşinizi kolayca ölçebilmenizi sağlıyor. HUAWEI WATCH GT 3 Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresindesizi bekliyor.

İlgili Yazılar